WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
widze ostry pojedynek sie szykuje,ja raczej nie dam rady sie wyrobic miłego spociwa pozdro
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
no dobra, to kto dziś będzie?
ja planuje się pojawić
ja planuje się pojawić
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
No to ja mam dla Was takie:
Jak wiadomo na jeżdżeniu się świat nie kończy i czasami po prostu trzeba się razem napić i zrobić coś w stylu „shake it baby”
Ponieważ zbliża się Halloween to tak sobie pomyślałam, że okazja jest przednia i w związku z tym zapraszam SzanPaństwa na imprezę zawierającą w sobie dużo sztucznej krwi (chyba sztucznej hehe), stroje w tonacji czerni, omotanie pajęczynami oraz procenty w zakresie w jakim każda jednostka jest je w stanie przyjąć czyli klasyczną imprezę helołinową w Piekarni w piątek 30 października.
Dla pierwszych 10 osób, które zgłoszą się do mnie (PW only) mam darmowe wejściówki
Dla reszty która będzie chciała się pointegrować w mrocznych klimatach mam obietnicę że jeśli zgłoszą chęć akcesu i wpiszę ich na listę to przejdą przez selekcję osiągając mroczne otchłanie baru płacąc bilet ale bez stresu związanego z „wpuszczą mnie czy nie wpuszczą?”
Osoby przebrane w sposób wyrafinowany, a które nie zdążą załapać się na darmowe wejściówki również kosztów biletu nie ponoszą
Co tak w piątek będziemy w domu siedzieć, nie?
Informacje organizacyjne:
Start: 23:00
Gdzie jest Piekarnia?
O tu: http://www.pieksa.pl/kontakt.html#news
Jak wygląda: http://www.pieksa.pl/klub.html#news
podpisano
Wasza Mistrzyni Zamętu
Jak wiadomo na jeżdżeniu się świat nie kończy i czasami po prostu trzeba się razem napić i zrobić coś w stylu „shake it baby”
Ponieważ zbliża się Halloween to tak sobie pomyślałam, że okazja jest przednia i w związku z tym zapraszam SzanPaństwa na imprezę zawierającą w sobie dużo sztucznej krwi (chyba sztucznej hehe), stroje w tonacji czerni, omotanie pajęczynami oraz procenty w zakresie w jakim każda jednostka jest je w stanie przyjąć czyli klasyczną imprezę helołinową w Piekarni w piątek 30 października.
Dla pierwszych 10 osób, które zgłoszą się do mnie (PW only) mam darmowe wejściówki
Dla reszty która będzie chciała się pointegrować w mrocznych klimatach mam obietnicę że jeśli zgłoszą chęć akcesu i wpiszę ich na listę to przejdą przez selekcję osiągając mroczne otchłanie baru płacąc bilet ale bez stresu związanego z „wpuszczą mnie czy nie wpuszczą?”
Osoby przebrane w sposób wyrafinowany, a które nie zdążą załapać się na darmowe wejściówki również kosztów biletu nie ponoszą
Co tak w piątek będziemy w domu siedzieć, nie?
Informacje organizacyjne:
Start: 23:00
Gdzie jest Piekarnia?
O tu: http://www.pieksa.pl/kontakt.html#news
Jak wygląda: http://www.pieksa.pl/klub.html#news
podpisano
Wasza Mistrzyni Zamętu
- Od: 25 cze 2008, 11:18
- Auto: Mazda mx-5, NB 1,8 Miracle
Karolina napisał(a):„wpuszczą mnie czy nie wpuszczą?”
w Pieksie takie dylematy to były, ale parę lat temu
=> CH Klif – parking "-1"
bylem, miejscówka fajna

... ale już więcej nie ustawiamy się tam
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Wróciłem też...
co do miejsca to chyba nikt nie był zadowolony.... na zime pozostaje CH Bemowo,Wileński, GM, BC no i niezawodna Miejscówka w Kobyłce.
co do miejsca to chyba nikt nie był zadowolony.... na zime pozostaje CH Bemowo,Wileński, GM, BC no i niezawodna Miejscówka w Kobyłce.
Spotkanie jak zwykle fajne
Ten markecik jednak odpuscimy co do przyszłosci
Jest wiele marketów o podobnej charakteryzacji
Trzeba wprowadzac nowosci
Probowac. W jednym miejscu zle to w innym bedzie dobrze albo odwrotnie
ps. Pinky tak apropos to chyba dojechales z dzieciaczkiem do domu spokojnie? Czy jak wysiadaliscie gdzies po drodze to tez napatoczył sie jakis wysoki pan
CezaR83 napisał(a):na zime pozostaje CH Bemowo,Wileński, GM, BC no i niezawodna Miejscówka w Kobyłce.
Jest wiele marketów o podobnej charakteryzacji
ps. Pinky tak apropos to chyba dojechales z dzieciaczkiem do domu spokojnie? Czy jak wysiadaliscie gdzies po drodze to tez napatoczył sie jakis wysoki pan
-
Szalotka
miejscówka odpada ... hehe ale można jeszcze spróbować w arkadi, gdzie ustaliliśmy spot na za dwa tygodnie... do tego czasu zrobię wam foto mapkę na którym parkingu
dzięki za wczorajszego spota
pozdrawiam
dzięki za wczorajszego spota
pozdrawiam
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):można jeszcze spróbować w arkadi, gdzie ustaliliśmy spot na za dwa tygodnie...
Wolałabym nie – już kiedyś próbowaliśmy zrobić spota w Arkadii i niektórym z nas mimo ustalenia dokładnego miejsca, znalezienie się na wzajem zajęło ok godziny. Parking jest słabo oznaczony i wieeeecznie jest tam od groma ludzi...
Ja osobiście przepłaciłam to objechaniem Żoliborza by ponownie wjechać do Arkadii i błądzić po parkingu...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Wolałabym nie
szczerze to nawet jak pojadę do arkadii samochodem na zakupy to nigdy nie wiem gdzie na parkingu wyląduje a potem trzeba jeszcze pamiętać gdzie stoi auto i do niego trafić!
no a poza tym tam jest zawsze tłoczno!
myślimy dalej ...
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):nigdy nie wiem gdzie na parkingu wyląduje
bo trzeba patrzeć gdzie się jedzie
PLaster napisał(a):potem trzeba jeszcze pamiętać gdzie stoi auto
na każdym parkingu trzeba zapamiętać gdzie stoi auto
PLaster napisał(a):trafić!
myślałam że faceci nie mają z tym problemu
PLaster napisał(a):zawsze tłoczno!
jak się nie wie gdzie jechac to bardzo możliwe
PLaster napisał(a):myślimy dalej
juz postanowione
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Mi tez zdazyło sie szukac auta po tym parkingu
W jednym reku zakupy a w drugim pilot od alarmu. Czas poszukiwan około 30 minut
Dobre markety sa jeszcze:
1. Real ul. Jubilerska przy Grochowskiej
2. Auchan ul. Modlińska
Mozna by w któryms z tych sprobowac przyszłym razem

Dobre markety sa jeszcze:
1. Real ul. Jubilerska przy Grochowskiej
2. Auchan ul. Modlińska
Mozna by w któryms z tych sprobowac przyszłym razem
-
Szalotka
Mysle ze Auchan odpada gdyz sa mega korki bo remontuja most ;/;/i moze byc problem z dojazdem i wyjazdem.
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
Jarek-Siwy napisał(a):Mysle ze Auchan odpada gdyz sa mega korki bo remontuja most ;/;/i moze byc problem z dojazdem i wyjazdem.
Jadąc od mostu gdanskiego dojezdzasz bezkolizyjnie. Korki w zasadzie sa wszedzie. Takie czasy i tyle
-
Szalotka