bibikrzys mam nadzieje, że nie jesteście źli za tego "cwela"

www.mazdaspeed.pl
bibikrzys napisał(a):Ps;) Ja mam najlepszy czas 36,27 a nie 38,27:D Ósemka na tych wydrukach jest inna (taki bałwanek).
bibikrzys napisał(a):<b>sq2jul</b> Wkleiłeś to żeby pokazać kto jest na pierwszym miejscu w tym rankingu:D 3s <respect>
sq2jul napisał(a):Ja mam takie pytanie... Jak tam akcja ulotkowka? Wkladacie ulotki za wycieraczke napotkanym mazdom? Ja w sumie powkladalem kilkanascie ulotek – glownie na parkignu w robocie (jedna 626 GE, 2x Mazda 3, kilka efek BA). A dzisiaj na parkingu pod moim domem ustrzelilem seledynowa efke BG, ktora juz od jakiegos czasu tam parkuje. Napiszcie jak to u Was wyglada.
sq2jul napisał(a):
Ja mam takie pytanie... Jak tam akcja ulotkowka? Wkladacie ulotki za wycieraczke napotkanym mazdom? Ja w sumie powkladalem kilkanascie ulotek – glownie na parkignu w robocie (jedna 626 GE, 2x Mazda 3, kilka efek BA). A dzisiaj na parkingu pod moim domem ustrzelilem seledynowa efke BG, ktora juz od jakiegos czasu tam parkuje.
Damix napisał(a):sq2jul napisał(a):
Ja mam takie pytanie... Jak tam akcja ulotkowka? Wkladacie ulotki za wycieraczke napotkanym mazdom? Ja w sumie powkladalem kilkanascie ulotek – glownie na parkignu w robocie (jedna 626 GE, 2x Mazda 3, kilka efek BA). A dzisiaj na parkingu pod moim domem ustrzelilem seledynowa efke BG, ktora juz od jakiegos czasu tam parkuje.
Witam,
to moze moją efkę ustrzeliłeśznalazłem właśnie ulotkę w niedziele, za wycieraczką swojej seledynowej madzi
... no i "od jakiegoś czasu" tam parkuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd