BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
no to ja sem pisze 18 luczniczka 19 karty ;p
Ostatnio edytowano 15 wrz 2009, 21:13 przez szkodnik_byd, łącznie edytowano 1 raz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik to karty czy luczniczka o tej 19:00 
ty nie badz taki do przodu ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Fiveopac napisał(a):...na bandy i słupy.
O TAK!
Jak nic mi nie wyskoczy to będę 
gokarty? dopisać 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
Jako, że Julek wywęszył temat
... zostałem wczoraj właścicielem czarnej mx3 K8 kupionej od kolegi klubowicza z Olsztyna – Matysh'a.
Jako, że osobiście nie uczestniczyłem w kupnie
to przedstawie wszystkie szczegóły po powrocie do PL.
Do zobaczenia! Pozdrawiam!
Jako, że osobiście nie uczestniczyłem w kupnie
to przedstawie wszystkie szczegóły po powrocie do PL.
Do zobaczenia! Pozdrawiam!
wy sie odemnie odczepcie ;( bo nie bede mogl spac po nocach... ona byla czysta ;(
bym przyjechał w czwartek ale sie nie wyrobie praca do 18:30 ;/
bym przyjechał w czwartek ale sie nie wyrobie praca do 18:30 ;/
zostałem wczoraj właścicielem czarnej mx3 K8 kupionej od kolegi klubowicza z Olsztyna – Matysh'a.
Tej słynnej na całe WM czarnej mx3
pytanie mam
do której to by było bo chętnie bym się tam przejchał. i czy mozna przyjechać jezeli nie jest się członkiem klubu
:D z góry dzięki za info
Tylko mazda 

- Od: 2 sie 2009, 14:46
- Auto: Mazda 6
damianm4a1 napisał(a):i czy mozna przyjechać jezeli nie jest się członkiem klubu
oczywiście, że można – liczy się tylko to, że jesteś fanem/pasjonatem/posiadaczem Mazdy
a nawet i trzeba przyjechać
do której? to zależy, ni ma reguły.
Więc do zobaczenia jutro
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
damianm4a1, Olka – rozumiem, ze dopisujemy Was do listy? 
mła jes, ale na kartach w roli obserwatora
– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Olka
– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Olka
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
montankę proszę również dopisać do listy, ale tym razem wyjątkowo z parą
także montanka + Arek się dołączają
także montanka + Arek się dołączają
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
People_Hate_Me napisał(a):wy sie odemnie odczepcie ;( bo nie bede mogl spac po nocach... ona byla czysta ;(
no widzisz PHM, ciężkie brzemię na Tobie ciąży od kiedy stałeś się właścicielem przepięknej mx-6
montanka napisał(a):wyjątkowo z parą
ooo... pan f... przybędzie

– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Olka
– montanka + Arek
Ostatnio edytowano 16 wrz 2009, 16:45 przez Olka, łącznie edytowano 1 raz
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Siwus sek w tym ze ona była czysta
tylko tak marudza bo Fajfa nie było