ZeroCool_m1 napisał(a):zaczek111 napisał:
Jakby ktoś słyszał o maździe 323F BG do sprzedania. Wiadomość na PW
poszlo na PW :–)
będzie kolejna mx-5 w tarnowie?
www.mazdaspeed.pl
ZeroCool_m1 napisał(a):zaczek111 napisał:
drawen napisał(a):Witam kolegów z moich prawie:P okolic. W sobotę wybieram się do Krakowa i w związku z tym moje pytanie. Jak wygląda ścieżka do tej wioski bo dawno tam nie byłem. Dodam że jestem spod Jasła i będę jechał przez Pilzno, i jakby tu też ktoś mógł podrzucić info o jakichś niespodziankach typu speed control albo coś w tym stylu to byłbym dźwieczny Z góry dzięki. 3majcie się
PiotrG napisał(a):Witam ! Dopiero dzisiaj "odkryłem" Waszą stronę zakochanych w madziach osób z Tarnowa i okolic. Gratuluję , że tak ostro działacie .Chciałbym skorzystać z Waszego doświadczenia : potrzebuję adres mechanika (warsztatu) , który sprawdziłby i ew. wyczyścił EGR i cały układ doprowadzający spaliny do tego zaworu.Ja serwisuję madzie na ul.Krakowskiej ( na przeciwko sklepu MYTNIK) , ale od pewnego czasu jakość ich usług spadła – chyba mają za dużo klientów.Dlatego chciałbym zmienić mechanika. Pozdrawiam i czekam na Wasze wskazówki.
PiotrG napisał(a):PiotrG napisał(a):Witam ! Dopiero dzisiaj "odkryłem" Waszą stronę zakochanych w madziach osób z Tarnowa i okolic. Gratuluję , że tak ostro działacie .Chciałbym skorzystać z Waszego doświadczenia : potrzebuję adres mechanika (warsztatu) , który sprawdziłby i ew. wyczyścił EGR i cały układ doprowadzający spaliny do tego zaworu.Ja serwisuję madzie na ul.Krakowskiej ( na przeciwko sklepu MYTNIK) , ale od pewnego czasu jakość ich usług spadła – chyba mają za dużo klientów.Dlatego chciałbym zmienić mechanika. Pozdrawiam i czekam na Wasze wskazówki.
Panowie . Bardzo proszę o sprawdzony adres. Pozdrawiam .
whiteman napisał(a):ZeroCool_m1 napisał(a):zaczek111 napisał:
będzie kolejna mx-5 w tarnowie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd