MALBORK – spotkania regionalne
witam wszystkich . SPRZEDAM MAZDĘ swoją jeśli ktoś coś słyszał to zapraszam . mój mr. 695-898-162
grunt to dobra zabawa,sprawne autko i naprzod
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: TERAZ MERCEDES :–(
pestki i spółka
jedziecie do sochaczewa?? 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
witam ANGIE07 niestety jestem do tego zmuszony ale na spoty z waszym udziałem to rowerkiem sobie wpadne ze ZDJĘCIEM MADZI a i na wypad terz sobie rowerkiem skocze A JAK
. Miłego i udanego wypoczynku.

grunt to dobra zabawa,sprawne autko i naprzod
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: TERAZ MERCEDES :–(
Siem mazdowicze z Malborka, troche jestem w szoku tym co się dzieje. Zawsze sądziłem że Szyna i Maciek kręca tym forum a tu teraz jeden i drugi pozbywa sie swojej mazdy!!! i to chwile po zakupie:) hmmmm rozumiem "kryzys"
- Od: 28 maja 2008, 21:01
- Auto: Mazda 323f r.98 se limited
Jacol napisał(a):Ludziska, Meeting of Japaniese Toys 2 odbędzie się 8-9 sierpnia 2009, w Chełmnie (100km od Włocka) Wypad 2 dniowy, czysto rekracyjny. Pokoje w hotelu po około 50zł. Zapraszam wszystkie Japońskie Marki z Kuj-Pom.
Wpisujcie sie kto z MS będzie.
Pozdrawiam
jako że Jacuś wybył na wczasy, to wyręczę go i wkleję tu jego post z tematu Włocławek, jako że serdecznie zapraszamy wszystkich "japończyków" na wyżej wymieniony zlot, który odbędzie się ,tym razem, w moim mieście
Ostatnio edytowano 15 lip 2009, 17:24 przez MRk, łącznie edytowano 1 raz
Siemka dzieciaki
Moze sie ucieszycie a moze nie ale jestem na weekend 15-16 VIII (sierpień) w Elblągu wiec mam nadzieje ze sie spotkamy
:D będzie mała niespodzianka. NeBWojPol
mam nadzieje ze tym razem znajdziesz troche czasu dla starego znajomego. W planach mam zamia być odwiedzić zobaczyć zajechać do Malbork City i odwiedzić Państwa Pestków i Szanownego Chomika
NO to jesteśmy umówieni??
Pozdrowienia
i calusy
PIORUN
NO to jesteśmy umówieni??
Pozdrowienia

- Od: 26 mar 2007, 21:55
- Auto: Peugeot 307 2,0 HDI
Moi drodzy parafianie. Kto jest chetny na wspolny wyjazd o ktorym mowa byla podczas ost SPOTa ? I czy kazdy sierpniowy weekend bedzie wam pasowal ? Bo musze szybko cos wykminic jesli chcemy sie "zintegrowac" w wiekszej grupie .. Ozdywajcie sie ;D
Zejdź mi z drogi ..
- Od: 10 sie 2008, 21:29
- Auto: Zielony Bocian
siegu napisał(a):Piorun napisał(a):W planach mam zamia być odwiedzić zobaczyć zajechać do Malbork City i odwiedzić Państwa Pestków i Szanownego Chomika
ja się zgadzam
dalej aktualne, dzisiaj niestety Pestek w pracy był no mowi sie trudno i nie ma tego co by na złe nie wyszło.... jakos tak to szło
Pozdrowienia gorące dla w/w i reszty Mazdowiczów zafascynowanych tą wspaniałą marką
Ot zobaczymy, jak narazie na najblizszy spot radze zabrac parasolki, prognoza pogody nie najlepsza,wyjazd do chełmna nie wiem jeszcze ale moze sie skusze, kto byl chetny ze mna wrazie czego? dla pioruna przesune nastepny spot tak zeby sie zgralo
Ja wlasnie w miedzy czasie wymieniam luserlko od kierowcy i mise olejowa oraz wymiana oleju tez sie klania 
- Od: 27 wrz 2007, 11:36
- Auto: 323F BA 1.5 16V /94
Witka! Rzućcie okiem w dziale ZLOTY na temat Meeting of Japanese Toys i kto by się pisał na to, niech udzieli głosu
Pzdr!
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Mazda moja dziś zmieniła właściciela...
o jakim teraz aucie myślisz??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka swierzo sprowadzony

hejka, dawno mnie nie było na forum i ogólnie w kraju, widzę że sporo się zmieniło widziałem madzie Szyny z karteczką na sprzedaż i trochę się zasmuciłem bo czekałem na te pioruny na całym autku, pozdrawiam wszystkich 
- Od: 25 kwi 2009, 22:57
- Auto: MX 3
Jak tam Malbork. Chyba oblężenie wszystkich wybiło
My zamierzamy się w końcu pojawić tylko się pomądrale To do drevca że 15 to sobota? I teraz nie Wiemy czy spocik jest 13 czy 15?
Hejka pozdrawiam.
My zamierzamy się w końcu pojawić tylko się pomądrale To do drevca że 15 to sobota? I teraz nie Wiemy czy spocik jest 13 czy 15?
Hejka pozdrawiam.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T