Zachciało mi się pić podpaloną wódkę

I nie mam kaca

www.mazdaspeed.pl
fotki wkleje w poniedziałek, dzięki za odwiedziny było superrrrrrr, oczywiście niebieski wie...co robił z CERAZEMKinguś napisał(a):PS. widzę, że była niezła impreza łoł
tak zwłaszcza dla Siwego i Cezara
figo-fago napisał(a):fotki wkleje w poniedziałek, dzięki za odwiedziny było superrrrrrr, oczywiście niebieski wie...co robił z CERAZEMKinguś napisał(a):PS. widzę, że była niezła impreza łoł
tak zwłaszcza dla Siwego i Cezara
zabawne ? to dzieło sztuki artystycznej , i trochę kamasutry byłoKinguś napisał(a):figo-fago napisał(a):fotki wkleje w poniedziałek, dzięki za odwiedziny było superrrrrrr
ok to czekamy. pewnie zabawne powychodziły. nie ma za co dziekowac. polecamy sie na przyszłość
atis napisał(a):Witam..jest tu ktos kto sie zna na mazdach,a konkretnie chodzi mi o 323f ?
Miał bym taka prośbe, aby ktoś podjechał zemna kilka km za Warszawe i fachowym okiem ocenil pewna madziesilnik to 2,0 V6 144km
Pozfrawiam!
Misiek1986 napisał(a):PLaster podziękowania za CB
Speed napisał(a):atis napisał(a):Witam..jest tu ktos kto sie zna na mazdach,a konkretnie chodzi mi o 323f ?
Miał bym taka prośbe, aby ktoś podjechał zemna kilka km za Warszawe i fachowym okiem ocenil pewna madziesilnik to 2,0 V6 144km
Pozfrawiam!
w jakim kierunku ?
atis napisał(a):Mam dwie do obejzenia...jedna jest w legionowie a druga MOZE przyjedzie wo Wawy
Misiek1986 napisał(a):atis napisał(a):Mam dwie do obejzenia...jedna jest w legionowie a druga MOZE przyjedzie wo Wawy
to jak byś chciał zobaczeć to moge rónierz pomóc tylko daj wcześniej znać na forum lub PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd