PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Widziałem ją jak stała z kartką na szybie, domyśliłem się, że jest sprzedaż, przejeżdżałem kilka razy Piłsudskiego jak z pracy wracałem i już tam nie stoi 
THOR mi pasuje. Wiesz czemu. Jak nie wiesz to się odezwij
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
luki88 zdaję sobie sprawę, że nie każdemu może podpasować termin, dlatego nie jest on terminem sztywnym, dopóki wszyscy chętni się nie określą co i jak
waldez wiesz, że wystarczy tylko telefonik i już się widzimy, więc my akurat to zawsze sobie jakoś poradzimy
waldez wiesz, że wystarczy tylko telefonik i już się widzimy, więc my akurat to zawsze sobie jakoś poradzimy
kryystian jeśli nie będzie Ci przeszkadzać to następny z Twoim udziałem proponowałbym na 19 kwietnia, 25 mam wesele i kompletnie odpada, jeśli o mnie chodzi. Mam nadzieję, że i reszta nie będzie widziała problemu ze spotkaniem tydzień po świętach 
Ostatnio edytowano 31 mar 2009, 21:25 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz
Taa z Madzią
, a tak na poważnie siostrzeniec zmienia stan cywilny 
Jak już tak bardzo chcesz bramę robić to możesz mojej pani garaż postawić 

THOR napisał(a):Jak już tak bardzo chcesz bramę robić to możesz mojej pani garaż postawić

Mojej też
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Dziś miałem okazję pogadać z dwoma kierownikami mazdeczek, jednej efki i MX-3 I oczywiście zaprosiłem do tematu i na spocik, jak również zostawiłem ulotkę za wycieraczką kolejnej MX-3. Mam nadzieje, ze wszyscy skorzystają z zaproszenia i grono się powiększy 
hihejden parking przed teatrem, godz. 12:00 
Zjawie się na 100% chyba że coś ważnego mi wypadnie
. W sobote wyczysze auto po zimie, to na niedziele będzie jak znalazł. 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
No no czyść czyść, ma być ładna pogoda
Dopisuję Cię na 1 stronce
Przydałoby się, gdyby koledzy, z którymi rozmawiałem też się pojawili no i odezwali w temacie. Panowie klikać klikać 
Dopisuję Cię na 1 stronce
Zapraszam, zapraszam jak najbardziej
Będziemy czekać i już Cie dopisuję na 1 str.