BRODNICA – spotkania regionalne
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
No to dzisiejszy spot można uznać za udany!
Dobrze było się spotkać, pogadać, pokazać nowe nabytki i gdy trochę mrozik dał się we znaki udaliśmy się na jedzonko do Tamy Brodzkiej.
Faraonka, MazFarao, brat
kawałek brata, kuzyn, głodek, syn państwa z poprzedniego zdjęcia.
nowy nabytek Faraonki
moja BF'ka
Xedos Głodka
białasek brata
prawie jak dwa GTX'y
Dzięki wszystkim za przybycie!
Dobrze było się spotkać, pogadać, pokazać nowe nabytki i gdy trochę mrozik dał się we znaki udaliśmy się na jedzonko do Tamy Brodzkiej.

Faraonka, MazFarao, brat

kawałek brata, kuzyn, głodek, syn państwa z poprzedniego zdjęcia.

nowy nabytek Faraonki

moja BF'ka

Xedos Głodka

białasek brata

prawie jak dwa GTX'y

Dzięki wszystkim za przybycie!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
ojejku
BG po raz kolejny najładniejsza
dzięki za spotkanko

dzięki za spotkanko
Trzeba chyba obudzić ludzi w Brodnicy i okolicach ze snu zimowego, więc postanowiliśmy zaplanować z Głodkiem (Xedos 9) spota w niedzielę. Główną atrakcją i miejscem spotu będzie najprawdopodobniej nowo otwarty jutro Tor Kartingowy!
Co do godziny to jutro będę wiedział jak mają otwarte w niedzielę. Koszt z tego co się dowiedziałem to 20zł za 10minut jazdy, Obiekt jest wyposażony w 15 gokartów, ich maksymalna prędkość to 70km.h, tor ma długość 450 m i szerokość 5-6 m, jest poczekalnia i minibar. Nad bezpieczeństwem czuwa czteroosobowa obsługa hali. Tor znajduje się przy wlocie od Rypina/Sierpca/Wawy po lewej stronie trzeba skręcić w pierwszą ulicę Sybiraków i na dole jest hurtownia Tradis/DLS, w której bramę trzeba wjechać. Kartingi są z drugiej strony obiektu.
Jeśli są jacyś chętni to proszę pisać, a jutro ok.11-12 będę wiedział co i jak z torem.
Jeśli tor nie wypali to tradycyjnie spotkamy się na jedzonku i pogaduchach.
Co do godziny to jutro będę wiedział jak mają otwarte w niedzielę. Koszt z tego co się dowiedziałem to 20zł za 10minut jazdy, Obiekt jest wyposażony w 15 gokartów, ich maksymalna prędkość to 70km.h, tor ma długość 450 m i szerokość 5-6 m, jest poczekalnia i minibar. Nad bezpieczeństwem czuwa czteroosobowa obsługa hali. Tor znajduje się przy wlocie od Rypina/Sierpca/Wawy po lewej stronie trzeba skręcić w pierwszą ulicę Sybiraków i na dole jest hurtownia Tradis/DLS, w której bramę trzeba wjechać. Kartingi są z drugiej strony obiektu.
Jeśli są jacyś chętni to proszę pisać, a jutro ok.11-12 będę wiedział co i jak z torem.
Jeśli tor nie wypali to tradycyjnie spotkamy się na jedzonku i pogaduchach.
www.gtrproject.pl
Mazda w miarę czysta, ciekawe czym młody przyjedzie? Chyba dam mu Pandę, albo weźmie taty GE. 

www.gtrproject.pl
a mnie nie stać na kartingi

Myślę że godzina 12.00 parking pod BricoMarche przy wylocie na Rypin, później udamy się na Tor. Rozmawiałem przed chwilką z gościem od kartów i nie potrzeba żadnej rezerwacji, więc jak spotkamy się pod Brico to od razu jedziemy na Karty. Jak ktoś się spóźni to będziemy czekać na torze. 
www.gtrproject.pl
Kubutki i Promyczki też przyjadą, ale nie wiem o której bo po 3 w nocy wróciliśmy od nich, więc jeszcze chyba śpią 

www.gtrproject.pl
Super,poczkamy na nich.My dojezdzamy,:)
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Ostatnio edytowano 1 mar 2009, 22:28 przez faraonka30, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Ja też niedługo coś wybiorę z tych rozmazanych fotek
Było super!To za 2 tygodnie powtarzamy wyścigi na torze kartingowym
Kto wie może jeszcze będzie z nas nowy Kubica
Mazdaspeed na starcie

Było super!To za 2 tygodnie powtarzamy wyścigi na torze kartingowym

Mazdaspeed na starcie