Moje fotencje:

i filmik z gokartów – race 1
http://www.wrzuta.pl/film/t6CgDyzhkJ/
www.mazdaspeed.pl
Olka napisał(a):poprzedni post: 12:13 wtf??
Już dawno odkryto, że miony – bardzo lekkie cząstki elementarne, rozpędzane do dużych prędkości trwają dłużej niż te pozostawione “w bezruchu”. Potwierdzono to także zegarami atomowymi umieszczanymi w ponaddźwiękowych samolotach. Czas w samolocie po powrocie był krótszy niż ten co upłyną na Ziemi.
Jadąc na rowerze cofasz się w czasie o: 0,00000000000000000000000000000000001s. Tak więc będziesz młodszy od kolegów, jeżdżąc na rowerze.
RULES napisał(a):pffff
Piotruś napisał(a):People_love_me
Piotruś napisał(a):People_love_me
cammus napisał(a):przepis
Piotruś napisał(a):Dzięki wielkie za miłe spotkanko Fajnie, że OTIK'a siostra i szwagier nie przestraszyli się naszych niewychowanych, zakazanych mord za pierwszym spotkaniem i przyjechali też na następne! Bardzo fajnie, że przyjechali także Ci, co mają nieco dalej: People_love_me, quench i cammus. Starych spotowych wyjadaczy w osobach golmark'a, miłego, wspomnianego OTIK'a, Siwusa, Olki też nie zabrakło Kartingi pierwsza klasa, późniejsze pogaduchy u Robackiego także Fajni ludzie, miło się spędza czas w Waszym towarzystwie. Do następnego
Piotruś napisał(a):Dzięki wielkie za miłe spotkanko usmiech Fajnie, że OTIK'a siostra i szwagier nie przestraszyli się naszych niewychowanych, zakazanych mord za pierwszym spotkaniem i przyjechali też na następne! Bardzo fajnie, że przyjechali także Ci, co mają nieco dalej: People_love_me, quench i cammus. Starych spotowych wyjadaczy w osobach golmark'a, miłego, wspomnianego OTIK'a, Siwusa, Olki też nie zabrakło usmiech Kartingi pierwsza klasa, późniejsze pogaduchy u Robackiego także usmiech Fajni ludzie, miło się spędza czas w Waszym towarzystwie. Do następnego usmiech
Piotruś napisał(a):naszych niewychowanych, zakazanych mord
eric81 napisał(a):Ostro pojechałeś z opinią o Was łoł Ale ja myśle inaczej
eric81 napisał(a):ciasto było suuuuuuuuuper
Cukierek napisał(a):Szkoda że nie miałem wczoraj neta bo jestem w BDG, a takno i w sumie mogłem nie pić tyle.
Cukierek napisał(a):Szkoda że nie miałem wczoraj neta bo jestem w BDG
piotr_szp napisał(a):No niestety może następnym razem, expander się przedłużył!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd