BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 13:13

Siemanko – pewnie jeszcze w Mario garujecie <lol> Dzięki za spotkanko :)
Moje fotencje:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i filmik z gokartów – race 1 :P :
http://www.wrzuta.pl/film/t6CgDyzhkJ/
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Forumowicz

Od: 25 sie 2008, 22:20

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 16:40

poprzedni post: 12:13 wtf?? hahaha
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Forumowicz

Postprzez Pit » 13 gru 2008, 17:04

Olka napisał(a):poprzedni post: 12:13 wtf?? hahaha

Czysta fizyka ;) :
Już dawno odkryto, że miony – bardzo lekkie cząstki elementarne, rozpędzane do dużych prędkości trwają dłużej niż te pozostawione “w bezruchu”. Potwierdzono to także zegarami atomowymi umieszczanymi w ponaddźwiękowych samolotach. Czas w samolocie po powrocie był krótszy niż ten co upłyną na Ziemi.
Jadąc na rowerze cofasz się w czasie o: 0,00000000000000000000000000000000001s. Tak więc będziesz młodszy od kolegów, jeżdżąc na rowerze.

Dzięki wielkie za miłe spotkanko :) Fajnie, że OTIK'a siostra i szwagier nie przestraszyli się naszych niewychowanych, zakazanych mord za pierwszym spotkaniem i przyjechali też na następne! Bardzo fajnie, że przyjechali także Ci, co mają nieco dalej: People_love_me, quench i cammus. Starych spotowych wyjadaczy w osobach golmark'a, miłego, wspomnianego OTIK'a, Siwusa, Olki też nie zabrakło :) Kartingi pierwsza klasa, późniejsze pogaduchy u Robackiego także :) Fajni ludzie, miło się spędza czas w Waszym towarzystwie. Do następnego :)
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez RULES » 13 gru 2008, 17:05

pffff
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
Forumowicz

Od: 16 lis 2003, 12:35
Auto: CLS320 CDI

Postprzez Pit » 13 gru 2008, 17:11

RULES napisał(a):pffff

Co pfffff? :P
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Jacol » 13 gru 2008, 17:27

Piotruś napisał(a):People_love_me

<lol> kurde, tez bym sobie polatał na kartingach, a tu dupa... moze w przyszlym roku ;)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
M6 '04 L3

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 17:35

Piotruś napisał(a):People_love_me

hahaha
Stephen King, "To"
Forumowicz

Postprzez piotr_szp » 13 gru 2008, 18:23

No niestety może następnym razem, expander się przedłużył!
BF3
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:57
Auto: Mazda 6 '07r, 2.3l

Postprzez cammus » 13 gru 2008, 19:06

no dzieki za spocika, troche krotko bylismy ale fajnie, moze nastepnym razem troche dluzej zostaniemy

ps. Olka, ciasto klasa, przeslij przepis to mi zonka upichci
Forumowicz

Od: 30 mar 2008, 02:05
Auto: M6 GY 121KM

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 19:22

cammus napisał(a):przepis

nie ma – to był fristajl <lol>

robiłeś fotki czy mi się coś ubzdurało? :> wrzucaj :) miło było Was poznać <jupi>
Stephen King, "To"
Forumowicz

Postprzez quench » 13 gru 2008, 19:37

spoko spocik, sympatycznie było :) Wszystko mi strzyka po tych kartach, normalnie jak emeryt.. ale frajda niesamowita :D
Forumowicz

Od: 6 paź 2007, 22:03
Auto: MX-5 (NA) 1.8

Postprzez cammus » 13 gru 2008, 20:08

Olka dobrze widzialas, robilem i juz wrzucam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Forumowicz

Postprzez karolcia02111 » 13 gru 2008, 20:39

Piotruś napisał(a):Dzięki wielkie za miłe spotkanko Fajnie, że OTIK'a siostra i szwagier nie przestraszyli się naszych niewychowanych, zakazanych mord za pierwszym spotkaniem i przyjechali też na następne! Bardzo fajnie, że przyjechali także Ci, co mają nieco dalej: People_love_me, quench i cammus. Starych spotowych wyjadaczy w osobach golmark'a, miłego, wspomnianego OTIK'a, Siwusa, Olki też nie zabrakło Kartingi pierwsza klasa, późniejsze pogaduchy u Robackiego także Fajni ludzie, miło się spędza czas w Waszym towarzystwie. Do następnego

Witam.....
Było bardzo miło sie z Wami spotkac juz czekam na nastepne. Karolcia tak szybko sie nie zniecheca ha ha ha ;) ;) ;) a co do przejazdu na Łuczniczke nie ja prowadzilam ha ha ha ;) ;) ;) zartowałam ale nastepnym razem napewno podjedziemy sie przywitac ;) ;) ;) Za dzisiaj przepraszamy!!!!!!! :( :( :(

Pozdarwiam
Początkujący

Od: 27 lis 2008, 08:56
Auto: MAZDA 323 F 1,6 BG

Postprzez eric81 » 13 gru 2008, 20:48

Piotruś napisał(a):Dzięki wielkie za miłe spotkanko usmiech Fajnie, że OTIK'a siostra i szwagier nie przestraszyli się naszych niewychowanych, zakazanych mord za pierwszym spotkaniem i przyjechali też na następne! Bardzo fajnie, że przyjechali także Ci, co mają nieco dalej: People_love_me, quench i cammus. Starych spotowych wyjadaczy w osobach golmark'a, miłego, wspomnianego OTIK'a, Siwusa, Olki też nie zabrakło usmiech Kartingi pierwsza klasa, późniejsze pogaduchy u Robackiego także usmiech Fajni ludzie, miło się spędza czas w Waszym towarzystwie. Do następnego usmiech

witam.
Szwagier również dziękuje za miłe spotkanie i czeka na następne :)
Ostro pojechałeś z opinią o Was <lol> Ale ja myśle inaczej

PS. Pani Olu ciasto było suuuuuuuuuper :D
Jeszcze raz dziękuje
Forumowicz

Od: 30 lis 2008, 21:41
Auto: MAZDA 6 GH 1.8 TS 2008

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 20:51

Piotruś napisał(a):naszych niewychowanych, zakazanych mord

eric81 napisał(a):Ostro pojechałeś z opinią o Was łoł Ale ja myśle inaczej

hmmm.. nie wiesz, że o to kaman?? żebyś zaprzeczał :D <diabełek>

eric81 napisał(a):ciasto było suuuuuuuuuper

miło mi :)
Stephen King, "To"
Forumowicz

Postprzez Cukierek » 13 gru 2008, 21:24

Szkoda że nie miałem wczoraj neta bo jestem w BDG, a tak <dupa> no i w sumie mogłem nie pić tyle. :(
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Forumowicz

Od: 24 kwi 2005, 21:35
Auto: 323 BG GT Turbo BPT FWD, Toyota Yaris Hybrid '17,FSR Tarpan

Postprzez cammus » 13 gru 2008, 21:36

Cukierek napisał(a):Szkoda że nie miałem wczoraj neta bo jestem w BDG, a tak <dupa> no i w sumie mogłem nie pić tyle. :(

zawsze mozna w ciemno sie pokrecic kolo luczniczki lub pod tesco w weekend okolo poludnia, jest duza szansa na spocik ;)
Forumowicz

Postprzez Olka » 13 gru 2008, 21:37

Cukierek napisał(a):Szkoda że nie miałem wczoraj neta bo jestem w BDG

było zadzwonić.. <dupa>
Stephen King, "To"
Forumowicz

Postprzez Siwus » 13 gru 2008, 22:13

To ja się przyłącze, dzięki za bardzo miłe spotkanko, jutro wstawię kilka moich fotek.
Olka dzięki za ciacho, mniam mniam :] Pozdrowienia dla Wszystkich!
piotr_szp napisał(a):No niestety może następnym razem, expander się przedłużył!

No szkoda, nie wiesz co straciłeś ;) tłumik znalazłeś??
pracoholik
Forumowicz

Od: 26 kwi 2008, 00:31
Auto: Chrysler Sebring '01 2.7V6

Postprzez Fiveopac » 13 gru 2008, 23:02

Dziekuej wszystkim za przybycie, bylo milo was znowu zobaczyc jak i poznac nowe twarze :) :) Zapraszamy ponownie i regularnie :]
Dziekujemy Olce za ciacho, to byl hit spotkania :P

Nastepny spocik bedzie pewnie z okazji przyjazdu Panicza Rulesa z UK, ponoc wszystkim stawia kebaby, wiec jak moglibysmy odmówic?

Kilka moich fotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek