WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Gibsong napisał(a):Siwego widziałeś, to kolega ze srebrnej MX-6 V6, był na spocie powsińskim.
Jakie znowu garnitury...?
====================
Oj, no tak, sorry Siwy, myslałem o Pani Malutkiej. A garnitury? Jakie kto ma i jakie kto lubi, nazwa dobra jak wszystkie inne, byle w schabiki ciepło było. Pozdro.
- Od: 26 lip 2008, 17:02
Ja odpadam – nie ze wzgledu na pogode ,nie nie. [ten tydzien popoludnia w pracy]
Płakać
i tak nikt nie bedzie z tego powodu... do Za Tydzien. Pa! 

Płakać

a ja jutro dezerteruje
mam inne plany na jutrzejsze popołudnie: odrobina obowiązku i dalej już tylko przyjemności
wybaczcie!!

mam inne plany na jutrzejsze popołudnie: odrobina obowiązku i dalej już tylko przyjemności
wybaczcie!!
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):a ja jutro dezerteruje![]()
mam inne plany na jutrzejsze popołudnie: odrobina obowiązku i dalej już tylko przyjemności![]()
wybaczcie!!
Fajnie masz, inni to raczej na odwrót, odrobina przyjemności a potem tylko obowiązki
Ja też dziś niestety bastuję.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Slaw9 napisał(a):Ja miałem zamiar sie pojawić. Ale widać frekwencja na dzisiejszego spota ostro nie dopisuje...
========================================
Niemniej jednak dobrze byłoby wiedzieć GDZIE NIE POJAWIĄ SIĘ LUDZIE, którzy juz o tym napisali. Słowem: GDZIE maja pojawić się ci, którym się chce pojawić?
Gibsong napisał(a):Fajnie masz
w końcu i mi się należy trochę przyjemności
Devo_Y napisał(a):ktoś w ogóle będzie dzisiaj
może, najwyżej będziesz sam

ja już tak miałem więc nie martw się, przeżyjesz, tym bardziej, że się kilka osób zapowiada
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Trolix napisał(a):a dzien dobry:) mi pasuje parking w galerii kotow. bede na 100% tylko zeby tam ktos byl. do 19. oczywiscie niech ktos sie oficjalnie napisze gdzie.
==========================
Nie wiem dlaczego zniknął jeden mój wpis. Rozumiem, że dzisiaj o 19 Galeria Mokotów, budynek główny, parking na ostatnim pietrze (wjazd jest od tyłu, od ulicy rónoległej do Rzymowskiego, sto razy tam byłe, ale nie mam pojęcia jak się nazywa)
Przepraszam za moją ciągłą absencję w temacie spotkań ale mam istne urwanie głowy-dziś pobijam rekord niespania ciągłego .... 36 godzin wchodzi na licznik :/
Milego spotkania – ja po pracy jadę odsypiać

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
słuchajcie... 5 października jestem w Wawie.. może znajdziecie czas na jakąs pizzę czy cuś? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
malutka napisał(a):Przepraszam za moją ciągłą absencję w temacie spotkań ale mam istne urwanie głowy-dziś pobijam rekord niespania ciągłego .... 36 godzin wchodzi na licznik :/
opanuj się, wykończysz się takim trybem życia – wiem to z autopsji
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW