WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Gibsong napisał(a):nie wiem czy wsiadziesz do forda
że niby co?? do forda??
jak będziesz koło mnie to puść sugnał
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):Gibsong napisał(a):plaster – z bródna mogę cie podrzucić na spota
jak możesz!!Gibsong napisał(a):powrotem na 90% nie będę jechał na bródno
no toGibsong napisał(a):wykombinować
trzeba będzie!!
a nie mówiłem
no to ja zaraz startuję
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
malutka napisał(a):ja tam wolę okład z młodych piersi język
skoro tak mówisz mówisz, to... właśnie zmarzłem na tym spocie i okłady... by się przydały
PS. dzięki za transport
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Stilgar napisał(a):Spot bardzo przyjemny,ciekawi ludzie.
Moja 6 w końcu miała inaugurację na spocie.
no i mnie odwiozła do domu (na okrętkę:) )
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
warszawa padła 
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
a co miało paść
jak zwykle wszyscy na ostatnią chwilę się obudzą z pytaniem: co, gdzie, kiedy
a tak w ogóle to padać ma chyba cały czas i jutro też, więc pewnie gdzieś pod dachem trzeba się zjechać
na ostatnim spocie padła propozycja parkingu w Galerii Mokotów. na ostatnim poziomie jest też w razie co parking odkryty, na tym samym poziomie są bary, jakby komuś zachciało się herbaty, kawy, jeść, czy cokolwiek. więc można się schować i ogrzać na piętrze z barami, lub schować pod dach na parkingu na innym poziomie. co wy na to
to oczywiście luźna propozycja (właśnie przypomniało mi się, że ktoś o tym ostatnio napomknął)...

na ostatnim spocie padła propozycja parkingu w Galerii Mokotów. na ostatnim poziomie jest też w razie co parking odkryty, na tym samym poziomie są bary, jakby komuś zachciało się herbaty, kawy, jeść, czy cokolwiek. więc można się schować i ogrzać na piętrze z barami, lub schować pod dach na parkingu na innym poziomie. co wy na to
to oczywiście luźna propozycja (właśnie przypomniało mi się, że ktoś o tym ostatnio napomknął)...
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
arek_wgm napisał(a):PLaster napisał(a):warszawa padła
domyślam się, że jest to spowodowane brakiem czasu
po części tak, dziś i jutro raczej czasu mieć nie będe bo muszę jechać do US oraz WK w sprawie auta i do banku bo mnie wyujał i nie mam dostępu do kasy
zdecydujcie na szybko, gdzie chcecie spota w jakże "przepiękną" jesienną pogodę
zdecydujcie na szybko, gdzie chcecie spota w jakże "przepiękną" jesienną pogodę
===================================================
Słuchajcie, w Antwerpii o tej porze wieje ze wszystkich stron, w Londynie pada trzeci pewnie tydzień (wymieniam miasta, skąd miałem ostatnio korespondencję) – a jakoś nie słyszałem, by życie towarzyskie zanikło tam całkowicie. Przeciwnie, Dżemojady i Flumaki zupełnie pogodą sie nie przejmują, mają stosowne ubranka i kaloszki jakby co. No taką mamy paskudną strefę klimatyczną, że o driftach na zielonej trawce można zapomnieć w ten wtorek, a otwarte parkingi tak, pod warunkiem, że trzydzieści metrów dalej jakiś daszek i coś ciepłego do wlania w brzuch. Panowie beda mieli okazję do zaprezentowania nowych garniturów, panie czegoś tam stosownego... Tak, tak,mili – już nadeszła ta pora! A generalnie: czy opiekunowie tej grupy, warszawskiej, to bywają w ogóle na takich spotkaniach? Bo dla mnie leci już któreś z kolei, a dowództwa jak nie było tak nie ma. Pozdrawiam zgromadzonych!
===================================================
Słuchajcie, w Antwerpii o tej porze wieje ze wszystkich stron, w Londynie pada trzeci pewnie tydzień (wymieniam miasta, skąd miałem ostatnio korespondencję) – a jakoś nie słyszałem, by życie towarzyskie zanikło tam całkowicie. Przeciwnie, Dżemojady i Flumaki zupełnie pogodą sie nie przejmują, mają stosowne ubranka i kaloszki jakby co. No taką mamy paskudną strefę klimatyczną, że o driftach na zielonej trawce można zapomnieć w ten wtorek, a otwarte parkingi tak, pod warunkiem, że trzydzieści metrów dalej jakiś daszek i coś ciepłego do wlania w brzuch. Panowie beda mieli okazję do zaprezentowania nowych garniturów, panie czegoś tam stosownego... Tak, tak,mili – już nadeszła ta pora! A generalnie: czy opiekunowie tej grupy, warszawskiej, to bywają w ogóle na takich spotkaniach? Bo dla mnie leci już któreś z kolei, a dowództwa jak nie było tak nie ma. Pozdrawiam zgromadzonych!
- Od: 26 lip 2008, 17:02