WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Castillon » 2 wrz 2008, 23:50

malutka napisał(a):[
Castillon mam nadzieję że będziemy mieli okazję się poznać! Pozdrawiam!

----------------------------
No pewnie, Malutka Zła Dziewczyno W Krwistym Pożeraczu Szosy! Moje propozycje w sąsiednim wpisie. Oczywiście zjawiam się, nawet jeśli PLASTER opisał mnie jako zrzędliwego staruszka, mamroczącego od czasu do czasu, że to niby jeszcze jest zapał, a już sporo wprawy (co odczytaj niewinnie jako deklarację zrozumienia bełkotu polityków, a nie jakieś tam samcze przechwałki). Mnie co prawda też czasem dopada trzęsienie ziemi, też chadzam do szefów na dywanik i nie nadaję się potem do ludzi z powodu kwaśnej miny, tez gdzieś tam mam zalatwić coś Cholernie Ważnego właśnie we wtorek o 19 – ale na ogół jak się umawiam to się umawiam. Pozdrawiam!
C.
Początkujący

Od: 26 lip 2008, 17:02

Postprzez PLaster » 3 wrz 2008, 00:39

Witem wszystkich spot'owiczów, którzy zaszczycili swoją obecnością na dzisiejszy spotkaniu. Hmmm... wszystkich to dużo powiedziane, dokładnie to nowego forumowicza Castillon z którym to ucieliśmy sobie bardzo fajną rozmowę i do
Castillon napisał(a):zrzędliwego staruszka, mamroczącego od czasu do czasu, że to niby jeszcze jest zapał

dużo brakuje!!
Niewspominająca, też o Siw-y'm, którego zobaczyłem prawie wsiadając do auta z myślą zbierania się do domu.

Dziękuję także tym nieobecnym :|

–=–=–=–

Słuchajcie, nie ma co narzekać na miejsce, bo jakieś ono jest. A jest lepsze niż te, którego nie ma!! Więc ruszcie głową, d**ą, czymkolwiek jeszcze i podajcie jakieś propozycję (już teraz jak jest tydzień do kolejnego spotkania) do przedyskutowania, a nie czekacie aż malutka i Siw-y napiszą w ostatniej chwili gdzie się spotykamy. Potem są aluzje, że komuś coś nie pasuje. Jak nie masz własnej konkretnej propozycji to nie dyskutuj na temat miejsca. Nie pasuje nie przyjeżdżam. Nikt nikogo nie zmusza. Może zbyt ostre słowa piszę (nie kieruję ich do nikogo indywidualnie, tylko do wszystkich, siebie też), ale to od nas klubowiczów i forumowiczów zależy gdzie się spotkamy, a nie tylko od PR'ów.

Pozdrawiam i dziękuję za miłego mini spota :)
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Lulka » 3 wrz 2008, 09:32

Ja w całej rozciągłości popieram Plastra, skoro stała ekipa może bywać wszedzie i nie narzeka ze daleko ze smierdzi ze zimno ze głośno czy coś tam to niech inni tez przestana to robic i zaczna sie dostosowywac skoro bywaja od wielkiego przypadku .. i tu nie ma nic osobistego takie tam ogólne stwierdzenie ...

Castillon napisał(a):Żelazna Viola czy Żelazowa Wola? Kto lubi konie ma po drodze Zaborów, dawny dom dziennikarza. Puszcza. Jest obok, w Kampinosie sporo miejsc do spotkan terenowych. Mazury dwudniowe z noclegiem po 35 zł miejsce, to zabawne nawet w styczniu, sprawdzałem w innym klubie.

to chyba dobre na jakiegoś mini zlota .. czy coś takiego .. nio ale moze sie nie znam .. moz eto jakis pomysl na cos innego .. jakby co to ja sie dostosuje

Castillon napisał(a):ale na ogół jak się umawiam to się umawiam

a do czego tu przepraszam pijesz?bo nie wiem czy widziales ale wieksza czesc stalej ekipy bywalców napisala ze ich nie bedzie wiec ... nie znasz nas to nie oceniaj :)
PLaster napisał(a):Więc ruszcie głową, d**ą, czymkolwiek jeszcze i podajcie jakieś propozycję (już teraz jak jest tydzień do kolejnego spotkania) do przedyskutowania, a nie czekacie aż malutka i Siw-y napiszą w ostatniej chwili gdzie się spotykamy

nic dodac nic ujac .... ja osobiscie nie rozumiem czemu niekto0rzy nawet nie odezwa sie a miejsca do rozwazenia podaja osoby ktore zazwyczaj sa w kazdym miejscu ... nawet jak jest spot w Gdyni w niedziele :) hehehehhe
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Mr T » 3 wrz 2008, 10:41

hmmm...zalamka...frekwencja do bani etc. etc. :P
a to, że o 20 już nikogo nie było... :P

hehe

dobra nmd ;) powiem wam tak...mi Arena nie pasuje w całej rozciągłości...jeśli umawiam się na spot klubowy to wolałbym spędzić czas w miłym towarzystwie <;)> ale gdzieś gdzie są nasze Madzie.

Jeśli znajdziecie miły lokal z ogródkiem i parkingiem to nie ma sprawy zawsze można przysiąść, lecz taka "mordownia" (sorry jeśli kogoś urażam ale to miejsce może ma klimat dla ludzi grających w bilard), w centrum miasta, gdzie zazwyczaj jest problem z parkowaniem i nie da się razem zaparkować...ehhh...to miejsce jest dobre na spotkania zupełnie innego rodzaju.

Proponuję generalnie usunąć Arenę jako miejsce spotkań spotowych.

Popieram również kolegę Castillona...w Wawie jak i w jej okolicy znajduje się olbrzymia ilość o wiele ciekawszych miejsc...myślę, że poproszę kogoś jeszcze i objeżdżę jakieś miejscówki robiąc zdjęcia i analizując co się na spot nadaje, na jaką porę roku i jakie inne możliwości sobą prezentuje (dodatkowe aktywności).

Następuje stagnacja i trzeba towarzystwo rozruszać...

To mówiłem ja...Jarząbek :)

Witam was wszystkich po powrocie ;)
Obrazek
Wo shi zhiyuanzhe zai Beijing na! :)
Moja Madzia :) – update ;)
Obrazek
Forumowicz

Od: 21 sty 2008, 15:11
Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 12:12

W klubie suzuki swifta, spoty odbywają się na parkingu pod Cargo a potem przenoszą się do McD lub BK.
Co do centrum miasta to ja nie miałem pojęcia gdzie ta arena jest, luknąłęm na mapkę dojazdu jachałęm od jerozolimskich gdzie stałem w korku, potem wbiłem się na złotą i wywaliło mnie na chałubińskiego, ponieważ nie miałem ochoty znowu stać w korku to zrezygnowałem z tej Areny bo pewnie byłbym koło 20 dopiero a i tak musiałem się zbierać około 20:30.

Nie wolelibyście się spotykać co 2 tyg?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez yoshiwwy » 3 wrz 2008, 12:19

Co to za gderanie?
Jakieś narzekania że mam 15 czy 20 km na spota?
Chyba zawsze mam najdalej ze wszystkich i nie narzekam.
Tak się trafiło i wszystko.
Każdy ma swoje prywatne sprawy i takie ględzenie prowadzi donikąd.
Następnym razem będzie lepiej :)
Bez stresów proszę.
Jestem magiem posługuję się fragiem :)
Forumowicz

Od: 6 sty 2008, 15:58
Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot

Postprzez Lulka » 3 wrz 2008, 15:25

Mr T napisał(a):myślę, że poproszę kogoś jeszcze i objeżdżę jakieś miejscówki robiąc zdjęcia i analizując co się na spot nadaje, na jaką porę roku i jakie inne możliwości sobą prezentuje (dodatkowe aktywności).

MrT ja moge z Tobą pojeździć i porobić zdjęcia :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Castillon » 3 wrz 2008, 15:41

Lulu napisał(a):
Castillon napisał(a):ale na ogół jak się umawiam to się umawiam

a do czego tu przepraszam pijesz?bo nie wiem czy widziales ale wieksza czesc stalej ekipy bywalców napisala ze ich nie bedzie wiec ... nie znasz nas to nie oceniaj :)

--------------------------------------
Miła: to ja Ci odpowiem tak, że nie piłem do niczego i do nikogo, skoroś taka bezpośrednia w połajankach to najpierw przeczytaj co napisałem wyżej. A tam stoi jak drut, że nie mam do nikogo żalu, zobaczylem miejsce, ktore być może przyda mi się do innych spotkań. W ogóle było mi przyjemnie pospacerować po lasku i dać się użreć dwóm komarzycom. Oczywiście mogłem czytać maile przez komórę, nie czynilem tego, bo kosztowne, forsy w błoto wyrzucać nie lubię. Czy to jakaś negatywna ocena kogokolwiek? Nie wydaje mi się. A że na różne tematy mam własne zdanie? Ano mam. Jak już widzę nie ja jeden, co więcej te zdania są wcale nie przeze mnie sformułowane. W pubach ja i reszta świata nasiedzi się jeszcze do bólu, problem w tym, że ja do pubu idę się czegoś napić, a to niestety wyklucza przyjazd autem. Stąd propozycja warszawska Powsina – miejsca, gdzie i auta i ludzie w jednym mniej więcej miejscu, pasażerowie mogą się oczywiście napompowac piwem ile wlezie, myślę, że mogą nawet spiewać.

Zatem nie złość się na mnie, zlych intencji wpisu nie było i nie ma nadal. Pozdrawiam jak najżyczliwiej!
C.
Początkujący

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 16:34

C. czym śmigasz?
Forumowicz

Postprzez PLaster » 3 wrz 2008, 17:24

Gibsong napisał(a):C. czym śmigasz?

Tym samym co i Ty:)
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 18:05

Sierrą? :)
Forumowicz

Postprzez Castillon » 3 wrz 2008, 18:13

Gibsong napisał(a):C. czym śmigasz?

-------------------------------------
626 GE 2,0/1993 w dość dziwnej, ale fabrycznej konfiguracji: z mechaniczną skrzynką, ale z tempomatem, klimą, pełną elektryką itp. Pzdr.
C.
Początkujący

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 18:15

Cronos czy Japonec?
Forumowicz

Postprzez Castillon » 3 wrz 2008, 18:43

Gibsong napisał(a):Cronos czy Japonec?

---------------------------------------------
Skośnooki. Full japoniec. Mam niestety za dużą fotkę, by wstawić jako awatar, ale popracuję nad tym i wstawię.Pzdr.
C.
Początkujący

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 19:00

kończąc tego OT czata,
1. uzupełnij profil
2. szykuj artykuł w dziale nasze mazdy
Forumowicz

Postprzez Castillon » 3 wrz 2008, 20:39

Mam trochę zajęć, dzisiaj nie myślę już jasno. Artykuł mam juz teraz, powiedz tylko komu go przesłać. Profil chcę na razie, do pierwszego spotkania osobistego, zostawić w takim stanie, w jakim jest. Możesz skontaktować się ze mną na castillon@wp.pl. Dostawa tekstu moze byc NATYCHMIASTOWA. Pozdrawiam
C.
Początkujący

Postprzez Gib » 3 wrz 2008, 20:55

idzie PW
Forumowicz

Postprzez lipek » 4 wrz 2008, 11:26

a czy nieklubowicz, który nikogo nie zna może się pojawić? i jak Was znaleźć/rozpoznać? :)
Początkujący

Od: 28 kwi 2008, 09:38
Auto: 5CR 2.0 TDi 2008 143KM

Postprzez Lulka » 4 wrz 2008, 14:54

lipek napisał(a):a czy nieklubowicz, który nikogo nie zna może się pojawić

nie moze a musi :)
lipek napisał(a): jak Was znaleźć/rozpoznać

najlepiej sledzic ten temat i pojawic sie w wyznaczonym mijscu spotu we wtorek o 19
rozpoznac nas mozna po mazdach :)
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Trolix » 4 wrz 2008, 15:44

Lulu napisał(a):
rozpoznac nas mozna po mazdach :)

dokładnie... niech sobie przypomne moj pierwszy spot <lol>
Forumowicz

Od: 27 cze 2008, 11:40