Witam
Poprzednie całoroczne BRIDGESTONE'y (auto z USA) już nie nadają się do jazdy. Choć w sumie byłem z nich zadowolony, zdały nawet raz test w połączeniu z systemem stabilizacji. Jechałem ok 70km/h zmieniałem pas na lewy, niestety w martwym punkcie było auto o czym poinformował mnie jego głośny klakson. Odruchowo odbiłem w prawo. Lato 30'C, więc asfalt gorący. Gdyby nie TCS czy coś tam pewnie bym zaliczył kręciołę, a tak skończyło się na widowiskowym pisku.
Ale wracając do sedna sprawy – jakie letnie opony 235/60R18 polecacie, z jakimi macie jakie wrażenia (głośność, trzymanie, ścieralność, itd...). Będę wdzięczy za wszelkie opinie nt tańśzych lub droższych, gdyż na czasie trzeba coś kupić.
Pozdrawiam
T
Opony letnie – rozmiar / marka
Strona 1 z 1
Witam,
To ja się dołącze do posiadaczy cx-ów na 19 i 20, jak Wam się jeździ bo 18 są już dla mnie zbyt baloniaste:–)
Może jakieś fotki , jakie macie felgi i opinie czy nie prostujecie non stop felg?
Z góry dzięki za uwagi.
To ja się dołącze do posiadaczy cx-ów na 19 i 20, jak Wam się jeździ bo 18 są już dla mnie zbyt baloniaste:–)
Może jakieś fotki , jakie macie felgi i opinie czy nie prostujecie non stop felg?
Z góry dzięki za uwagi.
- Od: 26 kwi 2005, 14:15
- Auto: Mazda CX 7 EU,
Mazda 2,
Na lato polecam NOKIAN Z SUV (235/60R18) choc zrobilem na nich dopiero 4tys km.
Dla mnie priorytetem jest glosnosc toczenia, stad taki wybor. Polecam poczytac w necie o tym modelu.
Dla mnie priorytetem jest glosnosc toczenia, stad taki wybor. Polecam poczytac w necie o tym modelu.

- Od: 13 lut 2012, 21:07
- Auto: Aktualnie szukam Mazdy dla siebie.
Strona 1 z 1