Gdzie jest moduł anteny GPS w wersji GT

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez mchmielewski » 5 cze 2010, 13:40

Witam wszystkich a piszę bo juz nie jestemw stanie szukając po komisach poradzić sobie z opcjami wyposażenia auta.
Zakładam że kupuje GT a więc amerykański full – a wiec pelna elektryka, szyberdach, BOSE, nawigacja (bez Polski), zmieniarka CD/MP3 itd.
I tu nasuwa się pytanie dlaczego oglądając 4 samochody jedne maja na tylniej klapie moduł anteny GPS inne nie,

Jedni właściciele piszą/mówią – tak odtwarza DVD ale tylko oryginalne inni mówia nie ma opcji DVD te płyty wogóle są nie odtwarzane – czy to oznacza że w ramach GT są różne opcje wyposażenia?
Pozatym słyszałem o przykrej niespodziance dla miłośników DVD w trakcie jazdy – :) ta opcja jest np. w VW wyłączana i tylko działa na postoju. Tu też tak jest ? O ile jest ....

Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz
Forumowicz

Od: 5 cze 2010, 13:32
Auto: Mazda CX-7 GT BlackPearl 2,3 DiSI AWD

PostTen post został usunięty przez Josh 15 maja 2014, 07:42.
Powód: Reklama

Postprzez olek1111 » 21 cze 2010, 23:21

cześć. Dopiero teraz zauważyłem ten wątek....
ten moduł anteny GPS na tylniej klapie to tylko radio GPS SYRIUS a nas wogóle nie działające...tak, że tym sie wogóle nie przemuj.... Co do nawigacji to poczytaj sobie wątek o Phantomie 7500, który ja kupiłem
Co do opcji, że DVD tylko poczas azdy – to tylko zwarcie 2 kabelków chyba w każdej navi – mi tak zrobili w phantomie...

Pozdrawiamm
Forumowicz

Od: 19 maja 2009, 23:53
Auto: mazda cx-7

Postprzez Maks59 » 23 sie 2010, 15:16

Witam, z tego co pamietam z instrukcji serwisowej to antena GPS w siodemce jest chyba za kierownica pod jej plastikowa oslona. Moge topozniej sprawdzic i podeslaj jakies rysunki z instrukcji.
Pozdrawiam, Maks
Początkujący

Od: 2 sie 2010, 22:02