Remote Engine System – zdalne uruchamianie
Strona 1 z 1
Witam, czy ktoś z Was posiada remote engine system? ja jestem szczęśliwym posiadaczem , mam instrukcję w języku angielskim , może ktoś korzysta z tego często? Jesli tak to proszę o krótką instrukcje. Wie, że odpalanie 2x w ciągu 3 sek itd . Głównym moim problemem jest to że jeszcze w lecie kiedy się tym bawiłem to po jakimś czasie rozładowywał się akumulator i w związku z tym mam pytanie czy po uruchomieniu silnika i przekręceniu kluczyka należy coś jeszcze zadziałać pilotem Remote start systemu , może po skończonej jeździe należy dezaktywować w jakiś sposób?
Ostatnio edytowano 21 cze 2010, 19:03 przez andreon, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 lip 2009, 22:17
- Auto: Mazda CX-7
jancio68 napisał(a):Przy automatycznej skrzyni biegów uruchamianie nie powoduje niespodzianek.
Nie ma jakichkolwiek przeszkód by taki system robił niespodzianki ze skrzyniami manualnymi
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):jancio68 napisał(a):Przy automatycznej skrzyni biegów uruchamianie nie powoduje niespodzianek.
Nie ma jakichkolwiek przeszkód by taki system robił niespodzianki ze skrzyniami manualnymi
Tak nie twierdziłem!
Wiadomo o co chodzi. Mamy w nawyku zostawiać samochód na biegu.
Cx-7, 2.3 MZR Disi Turbo – 260KM Zoom-Zoom
- Od: 2 cze 2008, 17:34
- Auto: CX-7 Expression
Ja sam zamontowałem w swoim CX-5 system zdalnego rozruchu [Remote Engine Start]
Bardzo fajny gadżet.
https://youtube.com/shorts/_h76tdnHP5U? ... hwUt1AaXoS
Bardzo fajny gadżet.
https://youtube.com/shorts/_h76tdnHP5U? ... hwUt1AaXoS
- Od: 13 gru 2019, 22:40
- Auto: CX-5 KF 2,5 2017 USA
Strona 1 z 1