Awaria sprężarki klimatyzacji – gdzie kupić?
Strona 1 z 1
witam, jestem posiadaczem tego modelu mazdy i niestety mam klopot. jakimś cudem padła mi sprężarka klimy w czasie jazdy. mam autko sprowadzone z usa i jest klapot z dopasowaniem sprężarki. czy ktoś wie gdzie można coś takiego kupic albo co może pasować? pomóżcie pls
-
z.bielewski
Witam
Dzisiaja w czasie jazdy poszedł mi dym spod maski. Okazało sie ,że sprężarka klimatyzacji zablokowała się i pasek ślizgał się po rolce. Czy może ktoś miał podobny problem? Mazda cx7 usa. Nowa sprężarka w serwisie 5000zł
Dzisiaja w czasie jazdy poszedł mi dym spod maski. Okazało sie ,że sprężarka klimatyzacji zablokowała się i pasek ślizgał się po rolce. Czy może ktoś miał podobny problem? Mazda cx7 usa. Nowa sprężarka w serwisie 5000zł
-
slasz
– Allegro
– onlinemazdaparts.com
– eBay Motors
Macie karty kredytowe? Z zakupem w USA nie powinno być problemu. Nowa kosztuje 625$ (wysyłka pewnie ok. 40), ale używane pewnie dużo taniej.
– onlinemazdaparts.com
– eBay Motors
Macie karty kredytowe? Z zakupem w USA nie powinno być problemu. Nowa kosztuje 625$ (wysyłka pewnie ok. 40), ale używane pewnie dużo taniej.
mam to samo i przebijam sie przez temat. wyglada na to ,ze w modelach 2007 i czesci 2008 to wada fabryczna sprezarek bo natrafilem na mnostweo wpisow na forach w stanach gdzie scenariusz jest taki jak opisujecie. Niedawno przytrafilo mi sie to samo. W serwisie sprezarka kosztuje 4k pln, kupienie na allegro graniczy z cudem trzeba miec farta – jak cos sie pojawia natychmiast znika. Znalazlem goscia w stanach, ktory sprzedaje nowe po 415 USD, chyba sprowadze kilka sztuk wiecej bo wyglada na to ze to towar deficytowy....
- Od: 17 lip 2008, 22:31
- Auto: CX 7 GT – Śliczna
O kurcze, czyli nie jestem sam. W niedzielę wieczorem, w trakcie podróży ze Szwajcarii do Polski. Najpierw dziwne szuranie, potem dym spod maski i sfajczony pasek. Samochód stoi w serwisie w Bayreuth, w Bawarii, do polskiej granicy dojechaliśmy wypożyczonym mercem C 200 (kiszka w porównaniu z CX7 swoją drogą, o wiele mniej dynamiczny, a wiatr nim nosił strasznie
. Za kilka dni mam zadzwonić do warsztatu, ustalimy co i jak... Gość mówił o koszcie rzędu 1000 Euro.
przez g00rek » 03 lis 2009 20:37
Niestety na część muszę czekać... do końca listopada. Ech.
przez g00rek » 03 lis 2009 20:37
Niestety na część muszę czekać... do końca listopada. Ech.
CX-7 USA, 2007
- Od: 9 lip 2008, 09:59
Strona 1 z 1