Słuchajcie, czy alarmy do cx-7 to rzeczywiście minimalnie 1500? Podobno dość trudny montaż i elektronika ("na canie" jak to powiedzieli).
Dodatkowo w mojej wersji nie ma domykania szyb (podobno powinna być w standardzie).
Doinstalowanie alarmu
Strona 1 z 1
Heh, alarm ważna rzecz, ale ja przez swój wieszałem psy na Mazdzie. Z czasem okazało się że usterkowość mojego samochodu powodował niesprawny alarm, a dokładniej blokada zapłonu. Najlepiej załóż alarm w ASO, bo później jeśli będziesz miał pecha jak ja to nie będzie winnego, a tak to nie ważne co jest przyczyną, ASO musi szukać.
A cena – w tym 1,5 tys jest pewnie 400% marży, albo jeszcze lepiej, no ale cóż, to raczej standardowa cena za instalacje alarmową montowaną w ASO.
A cena – w tym 1,5 tys jest pewnie 400% marży, albo jeszcze lepiej, no ale cóż, to raczej standardowa cena za instalacje alarmową montowaną w ASO.
- Od: 1 kwi 2008, 22:12
- Auto: Mazda 3, 2.0 diesel
Zmieniłem za Ciebie nazwę tematu g00rek, następnym razem prosze stosować się do regulaminu tego działu
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13107
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13107

- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Udało się, niestety zapłaciłem jak za zboże 
Ale nawet w ASO nie wiedzieli jak zrobić domykanie szyb, mam za to "odmykanie" szyb
Przy double clicku przycisku do otwierania drzwi, otwierają mi się przednie szyby. W sumie nie wiem po co, ale co tam ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale nawet w ASO nie wiedzieli jak zrobić domykanie szyb, mam za to "odmykanie" szyb
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 14 maja 2014, 12:17 przez Josh, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usunięte OT
Powód: Usunięte OT
CX-7 USA, 2007
- Od: 9 lip 2008, 09:59
g00rek napisał(a):Ale nawet w ASO nie wiedzieli jak zrobić domykanie szyb, mam za to "odmykanie" szyb krzywy Przy double clicku przycisku do otwierania drzwi, otwierają mi się przednie szyby. W sumie nie wiem po co, ale co tam krzywy
w 6 po lifcie też jest – po ty by latem wywietrzyć sobie auto na ten przykład
- Od: 31 gru 2007, 16:39
- Auto: GG SportKombi MZR-CD 2003 121 KM
Strona 1 z 1