Moja perełka to cx5 2.2d AuT 150km. 2014.
Pewnego dnia zorientowałem sie ze lewe tylne koło sie grzeje i prawdopodobnie sie zapiekły prowadnice/cylinderek wiec zdemontowałem przewód hamulcowy z płynem zaslepiem przewód uszczelniajac go (oczywiscie było troszeczke wycieku)wymieniłem wszystkie uszczelniacze wyczysciłem jażmo itp wszystko jak trzeba poskładałem płynu dlałem (chyba za mało
niestety wyskoczył błąd mało płynu hamulcowego w trakie jazdy.
nanastepny dzien dolałem płynu było faktycznie mało ponizej minimum odpowietrzyłem wszystkie zaciski od LT>PT>PP>LP w zacisku który robiłem faktycznie wysoczyła piana i mnóstwo powietrza. w kolejnych nawet bąbelka wszystko powtazałem około 7 x. na koło Z ZAŁOZONYM WĘZYKIEM.
podczas jazdy probnej wyskoczyła mi cała litanie błedów TPMS,SCBS,ESP,ASP, CHEK INSPECTION required.
w trybie awaryjnym gdy podczs jazdy auto wyrywa biegi i gwałtownie zrzuca je na dół jak by nie bylo sprzęgła

Moje pytanie
Auto sprawene bez błedów odpinam przewód hamulcowy ,odpowietrzam układ cał
y hamulcowy mozliwe ze były braki płynu hamulcowego na pare godizn dochodiz do tylu błedów ?
Pojechałem do elektryka samochodoego i z jego analiz komputerowyh wynika ze do wymiany czujnik cisnienia wstecznego spalin. błąd
czy to możliwe ? uszkodzić czujnik wydechu podczas pracy nad hamulcami?