Cześć
Czy ktoś wymieniał fabryczne radio na Android. Możecie coś polecić? Tyle tego jest, a mało oryginalnych zdjęć, jak to wygląda po montażu.
Jeszcze jedno pytanie, czy radio z CX-5 po liftingu będzie poprawnie działać w aucie sprzed liftingu?
Radio Android Mazda CX-5 2013
Strona 1 z 1
Kolego tutaj to raczej dowiesz się szybciej przepisu na szarlotka niż konkretnej odpowiedzi, Niby forum jakieś jest ale nie mam ludzi co potrafią rozmawiać. Tym bardziej leniwe Admini i modelator. Wiem ze otrzymam banana za to coś co piszę o nich . Bo krytyka boli jak bolec w dupsku..
- Od: 14 gru 2024, 17:03
- Auto: Mazda CX-5
TAK
Ja wymieniłem w CX-5 fabryczne na chińskie cudo.
radio za 1000
przyszło zapłacić cło czyli + 2 stówy
no i okazało się że radio przyszło z standardowym okablowaniem do przedlifta ale to pikuś bo przyszło bez dekodera CANBUS – czyli plus 250 zł
łącznie – 1,5 tysiąca ale mam [tiiit] radio na maxa 6gb ram 12 giga wewnętrznej dodatków dobrałem do tego w tej kwocie na ali udało sie upolować z kamerami 360 (4kamerki), antena dvbt na usb ( gówniane – nie polecem słabo zbiera zasięg )
a z minusów – nie mam radia FM – bo nie ciąłem oryginalnych wtyczek a chinole nie dali bo podobno nie mają – więc antena fm jest niepodpięta.
Ale ja wsadziłem kartę SIM z nielimitowanym netem – więc radia z całego świata lokalizacja po gpsie czy spotifaje itd janosiki pełno aplikacji
zaraz postaram się jakieś foto dać i linka ale uważam – nie bać i kupować – chinole pomagają we wszystkim ale jedna uwaga 1:!
nie kupować najniższej wersji bo 1gb ramu to jest masohizm – zawsze na maksa z parametrami bo więcej to lepiej....
Ja wymieniłem w CX-5 fabryczne na chińskie cudo.
radio za 1000
przyszło zapłacić cło czyli + 2 stówy
no i okazało się że radio przyszło z standardowym okablowaniem do przedlifta ale to pikuś bo przyszło bez dekodera CANBUS – czyli plus 250 zł
łącznie – 1,5 tysiąca ale mam [tiiit] radio na maxa 6gb ram 12 giga wewnętrznej dodatków dobrałem do tego w tej kwocie na ali udało sie upolować z kamerami 360 (4kamerki), antena dvbt na usb ( gówniane – nie polecem słabo zbiera zasięg )
a z minusów – nie mam radia FM – bo nie ciąłem oryginalnych wtyczek a chinole nie dali bo podobno nie mają – więc antena fm jest niepodpięta.
Ale ja wsadziłem kartę SIM z nielimitowanym netem – więc radia z całego świata lokalizacja po gpsie czy spotifaje itd janosiki pełno aplikacji
zaraz postaram się jakieś foto dać i linka ale uważam – nie bać i kupować – chinole pomagają we wszystkim ale jedna uwaga 1:!
nie kupować najniższej wersji bo 1gb ramu to jest masohizm – zawsze na maksa z parametrami bo więcej to lepiej....
- Od: 1 sty 2008, 22:35
- Auto: Była – Mazda MX-3
Była – Mazda 6
Była – Mazda 3 BL
Jest obecnie – Mazda CX-5
Strona 1 z 1