Kwestia menu "safety" wygląda tak, że nie wyświetla się nic również przy zapalonym silniku. Aczkolwiek mam wrażenie, że lista jakby "chciała" się załadować, ale jednak tego nie robi. Mam nadzieję, że wyrażam się jasno

Efekt trochę jak przy bardzo szybkim odświeżeniu ekranu w Windowsie. Powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że jednak jest to jakiś błąd w systemie.
Co do sygnału klaksonu przy zamykaniu, ściągnąłem instrukcję i kwestia konfiguracji wygląda tak samo jak we wklejonej wyżej instrukcji do CX3. Z tym, że też nie mam zielonego pojęcia dlaczego u mnie akurat jest to klakson. Zmiana głośności mnie nie urządza, bo nawet po ustawieniu na niski poziom to wciąż irytuje
Szczerze to zastanawiam się jak to wygląda z punktu widzenia "homologacyjnego", bo jednak polskie prawo za nieuprawnione użycie klaksonu każe walić mandaty

Raz nie byłem pewien czy zamknąłem samochód, a że byłem już daleko to chciałem żeby się "odezwał". Nacisnąłem kluczyk dwa razy i miałem farta, bo akurat obok przejeżdżał radiowóz. Rozejrzeli się tylko czy ktoś na nich nie trąbi, a ja odwróciłem się na pięcie i można powiedzieć, że zbiegłem z miejsca zdarzenia

Także głupia sprawa, a niby taka pierdoła.