Witam, w zamontowanej dodatkowo przez serwis przed odbiorem CX5 /SkyEnergy/ kamerze cofania jest dla mnie oczywista wada – przekłamuje wyraźnie – środek pola widzenia tego, co za autem, pokazuje dość mocno z boku / ustawiony metr za autem na wysokości samego środka klapy bagażnika pachołek jest widoczny na ekranie mocno po lewej stronie/. Powodowane jest to pewnie tym, że kamera nie mająca możliwości regulacji,nie jest umieszczona centralnie w klapie. Ciekaw jestem, czy coś wyduszę z serwisu i czy tak samo jest w wersji SkyPassion, gdzie kamera montowana jest fabrycznie. dajcie znać, bo w tygodniu mam wizytę w serwisie.
Pozdrawiam
vince85
Kamera cofania – niedokładne wskazania
Strona 1 z 1
Ponieważ zastanawiam się nad dodaniem kamery do mojej cx5 skymotion to mam pytanie czy udało sie rozwiązać przedstawione problemy i ogólnie jak sprawuje się kamera montowana dodatkowo przez serwis?
Dopisano 9 kwi 2016, 16:42:
I jeszcze jedno pytanie: czy kamera instalowana przez serwis daje taką samą funkcjonalność co fabrycznie montowana?
Dopisano 9 kwi 2016, 16:42:
I jeszcze jedno pytanie: czy kamera instalowana przez serwis daje taką samą funkcjonalność co fabrycznie montowana?
-
michalw
Strona 1 z 1