Witam.
Mam okazje kupić w b.dobrej cenie nową CX-5 ale niestety w nie najwyższej wersji wyposażenia, a więc (poza 19", skórą itp) będzie też standardowy zestaw grający z 6-cioma głośnikami. Zaplanowałem więc wymianę na coś lepszego + ew. uzupełnienie o nowe głośniki. I tu mam pytanie: czy ktoś przerabiał już temat wymiany głośników w tym modelu (bez wymiany radia itp)? Czy instalacja pod ew. kolejne głośniki jest w aucie pociągnięta – w Bose jest ich 9, a w tym konkretnym egzemplarzu (pewnie we wszystkich tak jest) są już zamontowane maskownice pod kolejne głośniki, tylko czy są kable?
Wymiana audio w CX-5
Strona 1 z 1
Nikt nie pomoże...? Nikt nie przerabiał jeszcze tego tematu? Szkoda bo czasami mozna nawet znaleźć całe komplety bose tylko, co z tymi kablami....czy intalka jest wszedzie poprowadzona i wystarczy tylko powpinac? Kto pierwszy...

- Od: 26 kwi 2014, 22:58
- Auto: Mazda 5, 2.0 146KM, 2010
Podepnę się pod temat
Posiadam radio- nawigację TomTom NB1 w wersji US , i moje pytanie brzmi – czy wystarczy wymienić tylko radio na wersję europejską aby odbierać fale parzyste ? Czy może trzeba wymienić np. moduł bluetooth.
Posiadam radio- nawigację TomTom NB1 w wersji US , i moje pytanie brzmi – czy wystarczy wymienić tylko radio na wersję europejską aby odbierać fale parzyste ? Czy może trzeba wymienić np. moduł bluetooth.
Strona 1 z 1