Co z opcją LIVE – nie wiem. Zakupiłem ale wyjazd dopiero pod koniec grudnia.
Nie wiecie, czy po zakupie trzeba jeszcze jakoś specjalnie aktywować usługę? Opisy, instrukcje i poruszanie się po stronie TomToma doprowadza mnie momentami do rozpaczy
www.mazdaspeed.pl
fomicz napisał(a):Pojawiła się nowa wersja oprogramowania. Po jej wgraniu nie zauważyłem znaczących zmian ale czasami zamiast 'metrów' mówi 'jardów'.
Co z opcją LIVE – nie wiem. Zakupiłem ale wyjazd dopiero pod koniec grudnia.
Nie wiecie, czy po zakupie trzeba jeszcze jakoś specjalnie aktywować usługę? Opisy, instrukcje i poruszanie się po stronie TomToma doprowadza mnie momentami do rozpaczy.
Blixten napisał(a):Funkcja LIVE nie jest oczywiście bez znaczenia, ale w moim przypadku ważniejsze będą radary – próbował ktoś w praktyce czy sprawnie to działa ?
lundi napisał(a):Podobno Mazda na razie nie ma pomysłu na to???
Zbigniew_AWD napisał(a):a i ja nie czułbym się komfortowo, bo przecież miało działać... Ja za miesiąc przedłużam, mam nadzieję może na jakąś promocję i że pójdzie bezproblemowo. A jakby była faktura do tego to już w ogóle miodzio.
LIVE Services Europe – 1 year 1 48.76€ VAT%21.00 VAT10.24€ Total59.00€
Europa – roczna subskrypcja usługi aktualizacji map 130.06PLN VAT0.00 Razem:130.06
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60, Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9