Pytania i dyskusje na temat zlotu
Ok Rafał.Odezwę się jeszcze w tej sprawie podczas świąt i umówimy się konkretnie w tym temacie.Pozdrawiam i do zobaczenia.

Projekty robił ADHD. Ta czapla ma swój klimacik
Nie marudzić... zapisywać się
Nie marudzić... zapisywać się
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
mi jakoś w tamtym roku i tak samo w tym brakuje w logo motywu motoryzacyjnego 
btw: czy wlepki na szybę będą takie same jak w zeszłym roku skoro logo jest takie samo?
btw: czy wlepki na szybę będą takie same jak w zeszłym roku skoro logo jest takie samo?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No właśnie,troche nie ten teges że logo takie samo.Mi też średnio zeszłoroczne podchodziło(z daleka jak klubu ale harleyowego
) ale juz wersja uproszczona(na naklejce i z tyłu koszulki) była fajna.jednak trochę głupio będą wyglądać dwie takie same naklejki koło siebie na szybie 

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Czy rozmiarówka koszulek jest taka sama jak w zeszłym roku? Rok temu był mały galimatias z rozmiarami (L-ka była tak naprawdę M-ką, a XL-ka była L-ką), więc moje pytanie czy XL zeszłorocznej koszulki z Czaplinka będzie takie samo rozmiarowo w tym toku? 
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Bo_Lo napisał(a):była fajna.jednak trochę głupio będą wyglądać dwie takie same naklejki koło siebie na szybie
Nie bój się napewno nie będą takie same.
zemoj napisał(a):Czy rozmiarówka koszulek jest taka sama jak w zeszłym roku? Rok temu był mały galimatias z rozmiarami (L-ka była tak naprawdę M-ką, a XL-ka była L-ką), więc moje pytanie czy XL zeszłorocznej koszulki z Czaplinka będzie takie samo rozmiarowo w tym toku?
Wszystkie wymiary koszulek masz podane a więc miara w rękę i jedziesz z zeszłoroczną koszulką.
A czy ktoś może potwierdzić, ew. zaprzeczyć, czy koszulki są tego samego producenta i rozmiary są jednakowe jak w zeszłym roku?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Nie za bardzo, bo muszę zaklepać noclegi i je opłacić.
Dopisano 05 kwi 2014 10:01:
Wszyscy, którzy nie uiścili opłaty zlotowej a chcą skorzystać ze zniżki mają czas do poniedziałku (zaksięgowanie wpłaty). Od wtorku obowiązuje cennik z drugiego terminu wpłat.
Dopisano 14 kwi 2014 9:46:
Zostały 4 dni na zapisy i przelewy.
Pamiętajcie, że warunkiem wjazdu na lotnisko jest wysłanie formularza zgłoszeniowego.
Dopisano 05 kwi 2014 10:01:
Wszyscy, którzy nie uiścili opłaty zlotowej a chcą skorzystać ze zniżki mają czas do poniedziałku (zaksięgowanie wpłaty). Od wtorku obowiązuje cennik z drugiego terminu wpłat.
Dopisano 14 kwi 2014 9:46:
Zostały 4 dni na zapisy i przelewy.
Pamiętajcie, że warunkiem wjazdu na lotnisko jest wysłanie formularza zgłoszeniowego.
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
jarek.ZE napisał(a):Nie zostawiajcie wysyłania zgłosznia na ostatnią chwilęBardzo ułatwi mi to pracę i będziemy mieli fajny podgląd na obsadę w poszczególnych konkurencjach
![]()
dlatego dzis poszlo wszystko
Dopisano 15 kwi 2014, o 21:21:
Xionc napisał(a):Dodaliśmy regulamin konkursu Car Audio. Coś chętnych mało. Co z Wami?
nie mam sprzetu wartego 2... tys stad wooogle zrezygnowalem z car audio
Dopisano 15 kwi 2014, o 21:24:
sandysek napisał(a):witam , dziś poczułem wiosen i zalozylem 17 , 100 zł plus paliwo to nie duoz jesli jeszcze znajde kpl to przyjade .. glupio mi odpuscic zlot tak dlugo oczekiwany tym bardziej ze moge wszystko w 1 dzien zrobic , wczesnie rano wyjechac bede na czas no i szczegol ze w nocy sie wroci ale ile atrakcji ... wiec zmianiam zdanie wdrazam opcje przyjazdu![]()
![]()
jade sam bez kompletu ktory sie nie znalazl
Sandis Rozits
Zerknij do kalendarium w dziale Zloty 
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Podobno ma nie padać
To nie Konin
Na termometrach 13-14'C .....
Na termometrach 13-14'C .....
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Ja teraz pomarudzę jak każda Baba:
Pytanie do JarkaZe:
-czy będą koce i pościel w naszych pokojach,
-sztućce,
i czy będzie ogrzewane lokale, bo podejrzewam że będziemy pierwszymi goścmi w sezonie 2014
Ps. czy będzie można zamówić np. obiad na terenie ośrodka w piatek.
Pytam o to wszystko bo w Oplu Speeddsterze to ja mam bardzo ograniczona pakowność...
Chciałabym wiedzieć i ewentualnie przygotować sie do zabrania powyżych rzeczy.
Pytanie do JarkaZe:
-czy będą koce i pościel w naszych pokojach,
-sztućce,
i czy będzie ogrzewane lokale, bo podejrzewam że będziemy pierwszymi goścmi w sezonie 2014
Ps. czy będzie można zamówić np. obiad na terenie ośrodka w piatek.
Pytam o to wszystko bo w Oplu Speeddsterze to ja mam bardzo ograniczona pakowność...
Chciałabym wiedzieć i ewentualnie przygotować sie do zabrania powyżych rzeczy.