www.mazdaspeed.pl
popi2009 napisał(a):wcześniej był GULF 0w20
...
esem napisał(a):Obejrzałem wczoraj bagnet Gulf 0w20, 9kkm, 11miesięcy. Kolor ciemno stalowy, czyli jednak coś myje.![]()
60% miasto, reszta trasy w tym Niemcy i Czechy (autostrady). Jutro zajmie się nim zlewacz w ASO.
Olej w MCdonaldzie rano jest słomkowy a wieczorem brązowy, a przecież niczego nie myje.rafik85 napisał(a):esem napisał(a):Obejrzałem wczoraj bagnet Gulf 0w20, 9kkm, 11miesięcy. Kolor ciemno stalowy, czyli jednak coś myje.![]()
60% miasto, reszta trasy w tym Niemcy i Czechy (autostrady). Jutro zajmie się nim zlewacz w ASO.
A może po prostu kolor świadczy o przpracowaniu/przepaleniu?
extra napisał(a):Nigdzie w sieci nie mogę znaleźć oleju Mazda Original Oil Supra 5W30. W sklepach sieciowych jest tylko 0W20. Czy ktoś wie dlaczego? Został wycofany?
esem napisał(a):extra napisał(a):Nigdzie w sieci nie mogę znaleźć oleju Mazda Original Oil Supra 5W30. W sklepach sieciowych jest tylko 0W20. Czy ktoś wie dlaczego? Został wycofany?
W ASO jest. Nawet mi proponowali ale wlałem 5w30 FFF.
extra napisał(a):Nigdzie w sieci nie mogę znaleźć oleju Mazda Original Oil Supra 5W30. W sklepach sieciowych jest tylko 0W20. Czy ktoś wie dlaczego? Został wycofany?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości