Wiem Panowie, że pewnie temat poruszany, ale potrzebuję szybkiej informacji co do folii ochronnej na progi Mazdy3 BM. Jakiej firmy polecacie, która jest solidna itp. Proszę moderatora o wyrozumiałość. Przekopałem forum i nic konkretnego nie znalazłem. Będę wdzięczny za linki i wiedzę.
Dzięki wielkie.
Zdzieracz drugiej mazdy tym razem BM.
Folia ochronna na progi
Strona 1 z 1
Cześć.
Ja kupowałem na allegro i docinałem wg potrzeb. Folia Scotchgard 3M 200um. Łatwo się przykleja i jest bardzo trwała. Mogę polecić.
Pozdrawiam.
Ja kupowałem na allegro i docinałem wg potrzeb. Folia Scotchgard 3M 200um. Łatwo się przykleja i jest bardzo trwała. Mogę polecić.
Pozdrawiam.
Ja kupiłem na allegro: Gruba Mata Folia Słupki Progi Prega. Docina się ją ile potrzeba.
W pierwszej mazdzie miałem ją przez 3 lata i nie zauważyłem śladów zużycia.
Jest bardzo trwała i estetyczna, świetnie pasuje do lakieru, bo mam szary samochód.
W pierwszej mazdzie miałem ją przez 3 lata i nie zauważyłem śladów zużycia.
Jest bardzo trwała i estetyczna, świetnie pasuje do lakieru, bo mam szary samochód.
Ja, na tym forum znalazłem kiedyś pozytywną opinię o folii firmy Jacob Martin z allegro, o takiej: https://allegro.pl/oferta/carbon-naklej ... 7722508308
Kupiłem, nakleiłem, posiadam już prawie 1,5 roku. Folia wykonana bardzo ładnie, dokładnie, estetycznie. Bardzo fajnie wygląda, szczególnie na jasnym lakierze. Spełnia swoje zadanie, chroni przed otarciami, a prócz tego wydaje mi się, że wygląda lepiej niż oryginalne aluminiowe nakładki na progi. Z mojej strony polecam.
Kupiłem, nakleiłem, posiadam już prawie 1,5 roku. Folia wykonana bardzo ładnie, dokładnie, estetycznie. Bardzo fajnie wygląda, szczególnie na jasnym lakierze. Spełnia swoje zadanie, chroni przed otarciami, a prócz tego wydaje mi się, że wygląda lepiej niż oryginalne aluminiowe nakładki na progi. Z mojej strony polecam.
Strona 1 z 1