Czołem
Byłem dzisiaj w serwisie z moją 3ką i dowiedziałem się, że jest akcja serwisowa Mazdy – mam mieć wymienione lusterko środkowe. Nie byli w stanie powiedzieć co z nim nie halo. Ktoś coś wie ?
akcja serwisowa – wymiana lusterka środkowego
Strona 1 z 1
ellipsis napisał(a):Jeśli jest to Akcja serwisowa to Mazda powinna wzywać właścicieli do ASO w celu wymiany. Ja nic nie dostałem takiego, co więcej byłem ostatnio w ASO i nikt nie wspominał.
To zależy od partii lusterka.
Do mnie dzwonili z ASO żebym podał numer partii wybity na lusterku, sprawdzili i okazało się, że mnie akcja nie dotyczy.
Widocznie Ciebie też nie.
Jesteś 3cią osobą, która zna temat i ma polifta, więc to się potwierdza.
W polifcie zapewne motali coś z kamerami/radarami, bo teraz rozpoznają znaki i działają do większej prędkości, więc wydaje mi się, że przedliftów to nie będzie dotyczyć.
W polifcie zapewne motali coś z kamerami/radarami, bo teraz rozpoznają znaki i działają do większej prędkości, więc wydaje mi się, że przedliftów to nie będzie dotyczyć.
Był już temat na forum, że wstrzymywali wydanie nowych trójek po FL właśnie z powodu wymiany wiązki lusterka wstecznego. Wersji przedliftowej ten problem nie dotyczy.
HTC#10
HTC#10
Strona 1 z 1