Witam!
Ostatnio przy próbie skorzystania z nawigacji wyświetlił mi się taki śmieszny błąd
Śmieszny bo moja wersje seryjnie ma nawigację, po odpaleniu auta od nowa błąd znikł, wie ktoś może o co chodzi ?
Nawigacja w Mazda BM – problemy
Strona 1 z 1
Witaj,
Prawdopodobnie był to błąd odczytu pliku tabletu... Jeżeli by się to powtarzyło, to jedź do ASO...
(Mam nadzieję, że nie będziesz musiał
)
Prawdopodobnie był to błąd odczytu pliku tabletu... Jeżeli by się to powtarzyło, to jedź do ASO...
(Mam nadzieję, że nie będziesz musiał
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
child napisał(a):Ja oprócz zgaszenia silnika jeszcze wyjąłem i ponownie włożyłem kartę SD od nawigacji.
I nic poza tym nie robiłeś ?
Ostatnio edytowano 3 cze 2015, 00:38 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Nie należy cytować całego postu... zwłaszcza poprzedniego
Powód: Nie należy cytować całego postu... zwłaszcza poprzedniego
- Od: 8 wrz 2013, 13:13
- Auto: Mazda3 BM Skyactiv-D 2013 2.2 150KM
Zdarzyło mi się dwa razy w dość irytującym momencie jak wyjazd z tunelu i od razu na rozwidlenie dróg.
Drugi raz jak stałem w garażu podziemnym i długo nie mógł złapać sygnału GPS. Przeczyszczona karta, a raczej zmieniona i póki co nic się nie dzieje. Mój wniosek, dłuższy brak sygnału GPS powoduje taką reakcje.
Jeśli będzie się powtarzać to wizyta w serwisie, tylko trzeba wykryć dokładnie kiedy się to dzieje.
Drugi raz jak stałem w garażu podziemnym i długo nie mógł złapać sygnału GPS. Przeczyszczona karta, a raczej zmieniona i póki co nic się nie dzieje. Mój wniosek, dłuższy brak sygnału GPS powoduje taką reakcje.
Jeśli będzie się powtarzać to wizyta w serwisie, tylko trzeba wykryć dokładnie kiedy się to dzieje.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
apx napisał(a):mi pomogl update systemu
Update mozna wykonac samemu czy tylko aso?
- Od: 8 wrz 2013, 13:13
- Auto: Mazda3 BM Skyactiv-D 2013 2.2 150KM
Strona 1 z 1