W której wersji występuje czujnik niskiego poziomu płynu do spryskiwaczy?
Strona 1 z 1
W wersji mojego auta na pewno jest taki czujnik (informacja o zbyt niskim stanie płynu do spryskiwaczy). Nie pamiętam tylko czy owa informacja pojawiła się na tablecie, czy też obok zegara prędkościomierza (raczej to drugie). Nie posiadam ksenonów.
Ostatnio edytowano 9 gru 2014, 13:53 przez czarmi, łącznie edytowano 1 raz
Wydaje mi się, że z ksenonami jest tylko czujnik. Informacja pojawia się na wyświetlaczu komputera pokładowego (pomarańczowa informacja graficzna z napisem o niskim poziomie) jak również zaświeca się kontrolka po prawej stronie w okolicy kontroli RVM. Minusem jest to, że działa ona tak samo jak wskaźnik rezerwy w maluchu-zaświeca się i gaśnie na pochyłościach terenu. Wg mnie powinna się zaświecić raz i zgasnąć w momencie uzupełnienia płynu.
Jestem ciekawy czy wersje na Skandynawię będą miały spryski reflektorów, a co za tym idzie i wspomnianą kontrolkę...
Podejrzewam, że tak
Oni jedyni mają montowane spryski przy normalnych (halogenowych) lampach
Podejrzewam, że tak
Oni jedyni mają montowane spryski przy normalnych (halogenowych) lampach
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Jest pomarańczowa kontrolka obok kontrolki RVM i co więcej bardzo natarczywy komunikat na komputerze (obok prędkościomierza), który zasłania wskazania komputera... i pomimo, że go skasujesz to za chwilę znowu się pojawi i zasłoni wszystko ponownie... i tak do momentu dopóki nie uzupełnisz płynu
Wrrrrr.....

Wrrrrr.....
Strona 1 z 1