@krabdul lepsze nagłośnienie (też Bose) było chociażby w M3 BL. Miało subwoofer – brzmiało naturalniej.
@Megas dla mnie nadmiarowe naciskanie dwóch przycisków na tunelu centralnym, po przełączeniu stacji z kierownicy jest właśnie nieintuicyjne i nieergonomiczne. Ale faktycznie, to kwestia gustu:)
Sprzęt Audio – obsługa i problemy
Może, ale słyszałem też bose w 6 mps i tam było kiepawsze. Tu nie ma suba w bagażniku, ale są głośniki 23cm w drzwiach, które jak na takie rozwiązanie IMHO dają radę i nie zabierają schowka na śmieci w bagażniku. Jak już pisałem mi odpowiada, jedynie sam tuner jest kiepski, ale radia rzadko ostatnio słucham. Tak w ogole to sory za OT bo to wątek o problemach a ja ich tu nie widzę 
Panowie, a orientował się ktoś jak ma się pociagniecie kabli do bagażnika (tj. zasilajacy wzmacniacz od aku, oraz czincze od konsoli środkowej) w celu montażu subwoofera? Moim zdaniem byłoby to idealne dopełnienie Bose i w zależności kto co lubi, czy ma być głośno i trząść od basu, czy ma to być subtelny pomruk, można coś sobie dobrać. Pytanie tylko czy jest wyjście na czincze z radia (tabletu), czy jest może wyjście ze wzmacniacza Bose? I czy w ogóle takie istnieją w 3 BM... Jeżeli nie, to pozostaje wpinac się w instalację audio konwerterem, ale wtedy dźwięk z subwoofera traci dużo na jakości.