Problem z włączeniem zapłonu
1, 2
Witam.
Auto Mazda 3 BM rok 2014 1.5 benzyna system start-stop.
Mam problem z odpaleniem silnika wchodze do auta wlaczam przycisk start stop i swieci czerwona kłodka.
Gdy podlaczylem kompa nie mam wogole kontaktu z komputerem silnika z abs nie idzie sie połaczyc.
Czy to moze byc z instalacja ktora idzie do skrzynki czy ktos ma moze schemat jakis
Jeszcze mam pytanko odnosnie blokady kierownicy nie dziala jak na ta chwile. cos mi ktos pomoze
Auto Mazda 3 BM rok 2014 1.5 benzyna system start-stop.
Mam problem z odpaleniem silnika wchodze do auta wlaczam przycisk start stop i swieci czerwona kłodka.
Gdy podlaczylem kompa nie mam wogole kontaktu z komputerem silnika z abs nie idzie sie połaczyc.
Czy to moze byc z instalacja ktora idzie do skrzynki czy ktos ma moze schemat jakis
Jeszcze mam pytanko odnosnie blokady kierownicy nie dziala jak na ta chwile. cos mi ktos pomoze
- Od: 25 mar 2020, 22:11
- Auto: Mazda 3 BM 2014
1.5 Benzyna 100KM
Interfejs diagnostyczny nie działa przy wyłączonym zapłonie. Silnik nie musi być uruchomiony, się muszą się wszystkie kontrolki na desce świecić.
Poza tym szkoda mi się powtarzać, więc połącze z podobnym istniejącym już tematem.
Poza tym szkoda mi się powtarzać, więc połącze z podobnym istniejącym już tematem.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
1, 2