Przestrzen z tylu HB a SD?
Strona 1 z 1
Czy oprocz bagaznika jest roznica z tylu miedzy sedanem a HB?
Fux specjalnie dla Ciebie...czy oprocz bagaznika(sedan jest wiekszy)sa roznice z tylu w przestrzeni (miejsce na nogi) miedzy wersja HB a sedanem(dysponuje ktos szczegolowymi wymiarami auta wewnatrz dla tych dwoch wersji)
Z gory dziekuje.
Z gory dziekuje.
Ja się nie przyglądałem – ale w salonie handlowiec mówił że różnica jest jedynie w przestrzeni nad głową z tyłu. Jak dobrze pamietam wspominał że SD miał jej odrobinkę wiecej ze względu na inaczej opadający dach.
marti78nez napisał(a):Fux specjalnie dla Ciebie...czy oprocz bagaznika(sedan jest wiekszy)sa roznice z tylu w przestrzeni (miejsce na nogi) miedzy wersja HB a sedanem(dysponuje ktos szczegolowymi wymiarami auta wewnatrz dla tych dwoch wersji)
Z gory dziekuje.
Dlatego Ci napisałem. Idź do salonu i organoleptycznie sprawdź.
W SD jakoś dramatycznie ciasno z tyłu nie jest. We czwórkę dorosłych + bagaże po EU ujeżdżaliśmy i było ok.
Każdy to inaczej widzi. Jak ktoś jest przyzwyczajony do jazdy dużymi autami, to będzie mu ciasno, jak ktoś jeździ kompaktami to będzie mu w sam raz. Dlatego właśnie najlepiej jechać do salonu i przymierzyć się do obu wersji.
Strona 1 z 1