Mam trochę inny problem z fotelem, mianowicie materiał siedzenia odczepia się od spodu w przedniej części siedziska i powstają fałdy. Byłem z tym już 3 razy w aso, niby poprawili "tak jak powinno być", ale po kilku dniach znów jest to samo i materiał dalej odczepia się od spodu. Ktoś z was miał może podobny problem?
PS. Z tego co usłyszałem w aso, to ten problem występuje w wielu autach, ale kierowcy nie zwracają na to uwagi.
Problemy z tapicerką fotela
Strona 1 z 1
Arek_4k napisał(a):Z tego co usłyszałem w aso, to ten problem występuje w wielu autach, ale kierowcy nie zwracają na to uwagi.
Pierwsze słyszę by poszycia się odklejały...

Arek_4k napisał(a):materiał siedzenia odczepia się od spodu w przedniej części siedziska i powstają fałdy.
Czy możesz udokumentować wygląd tych "pofałdowanych" foteli zdjęciami?
Najlepiej z każdej strony fotela...
Temat brzmi groźnie...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Dzień dobry. Wywołany temat fotela kierowcy – no muszę zabrać "głos". Mam na liczniku przejechanych około 26 tysięcy km. to (i wiele wizyt w ASO), że mam widoczne wredne zagniecenia lewego boku oparcia to mogę zgonić na zużycie eksploatacyjne (przy wysiadaniu ?) ale mam także przetarcia (dziury – no małe co prawda) w siedlisku, które biegną prostopadle wzdłuż jedynego przeszycia biegnącego od jednego do drugiego boku siedliska. Zgłosiłem problem w ASO. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
Arek_4k napisał(a):Zdjęcia odpiętego materiału na siedzisku fotela kierowcy...
Dla mnie kwalifikuje się fotel do wymiany gwarancyjnej... zwłaszcza, że to nie pierwszy raz...
Arkana , Captur , Mii
Wyglada to jak tani chinski pokrowiec. Jeśli tego nie wymienią to będzie zwykła kpina z klienta.
Swoją drogą to zmieniałem poszycie w fotelach w Mazdzie 6 GG i tam nic nie było klejone.
Swoją drogą to zmieniałem poszycie w fotelach w Mazdzie 6 GG i tam nic nie było klejone.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Strona 1 z 1