Siedzenia – kanapa
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Czy osoby posiadające najświeższe wersje dalej mają bardzo miękkie siedziska tylnej kanapy. Nie jest to tragedia aczkolwiek lepiej prezentowałoby się coś bardziej sztywnego.
-
samniewiem
Chodzi o to, że oglądając testy czy czytając o M3 to czasem autorzy wspominają o kanapie którą można "przełamać" ponieważ nie ma tam nic sztywnego. Gąbka podobno bardzo poddaje się i wygina. Problemem tego bym nie nazwał. Raczej mankamentem. Auto ma swoją cenę a tutaj taki psikus.
-
samniewiem
W moim sedanie skyenergy niepokoi mnie fotel kierowcy a dokładnie oparcie .
Opierając się z tyłu oparcia mocno i irytująco wystaje jakby "kręgosłup" :–) W dotyku jakby pręt,czy sprężyna – dzisiaj myślałem że przebije materiał i wyczułem tam coś w rodzaju nakładki obracając ją troszkę polepszyło się bo nie ma ostrych kolców , ale to i tak jest coś nie tak. Nie wiem ale było tak chyba od początku , tj od miesiąca. W fotelu pasarzera obok kierowcy wystaje nieco mnie , lecz też denerwuje.
Proszę napiszcie jak jest u Was , czy również wyczuwacie jakieś kolce , pręt itp.
Opierając się z tyłu oparcia mocno i irytująco wystaje jakby "kręgosłup" :–) W dotyku jakby pręt,czy sprężyna – dzisiaj myślałem że przebije materiał i wyczułem tam coś w rodzaju nakładki obracając ją troszkę polepszyło się bo nie ma ostrych kolców , ale to i tak jest coś nie tak. Nie wiem ale było tak chyba od początku , tj od miesiąca. W fotelu pasarzera obok kierowcy wystaje nieco mnie , lecz też denerwuje.
Proszę napiszcie jak jest u Was , czy również wyczuwacie jakieś kolce , pręt itp.
W mojej wersji, produkowanej w kwietniu a odebranej kilka dni temu z salonu, tylna kanapa jest sztywniejsza niż to co w testach (aczkolwiek dość ciężko stwierdzić z jaką siłą recenzent napierał na kanapę). Na pewno kanapę można odchylić tak aby zobaczyć wiązkę przewodów, która pod nią biegnie, ale przełamanie kanapy w taki sposób jak to robi np. Marek drives z Youtube jest dla mnie niewykonalne.
Nie wyczuwam problemu z fotelem kierowcy. Ja mam trochę zwyrodniały kręgosłup jak na swój wiek, ale jeździ mi się wygodnie.
Nie wyczuwam problemu z fotelem kierowcy. Ja mam trochę zwyrodniały kręgosłup jak na swój wiek, ale jeździ mi się wygodnie.
Strona 1 z 1