Czy jest ISOFIX w M3?
Strona 1 z 1
Ma ale tylko z tyłu i na miejscach przy drzwiach na środku niestety fotelika na isofix nie zamontujesz
- Od: 15 cze 2009, 15:19
- Auto: viewtopic.php?f=332&t=172754
Podróżując w 4os dorosłe + dziecko, komfort podróży na tylnej kanapie jest wątpliwy
szczególnie dla osoby siedzącej w środku, gdyby fotelik dało się zamocować na środku tylnej kanapy na isofixie pasażerowie mieli by zupełnie inną podróż.
kanu napisał(a):Najważniejsze, że są, to w pewnym sensie ratuje mi pare zł na zmiane fotelika bo obecnie mam z ISOFIxem...![]()
Przecież fotelika z ISOFIXem można nie przypinać... dlaczego miałbyś zmieniać?
Dopisano 18 lis 2014, 18:27:
grocek76 napisał(a):szczególnie dla osoby siedzącej w środku, gdyby fotelik dało się zamocować na środku tylnej kanapy na isofixie pasażerowie mieli by zupełnie inną podróż.
A znasz jakiś samochód, który ma na środku z tyłu ISOFIXy? Bo wszystkie, które ja sprawdzałem (nie było ich dużo, może ok. 7), nie miały.
child napisał(a):Przecież fotelika z ISOFIXem można nie przypinać... dlaczego miałbyś zmieniać?
Nie każdy ja mam maxi cosi model 2way pearl i można go zapiąć tylko na isofix
child napisał(a):A znasz jakiś samochód, który ma na środku z tyłu ISOFIXy? Bo wszystkie, które ja sprawdzałem (nie było ich dużo, może ok. 7), nie miały.
Fakt bardzo mało jest aut ale niektóre mają taką możliwość, niektóre dają taką opcję również na prawym przednim fotelu.
nie planuje podróżować w 4 os. dorosle, co najwyżej 3 + fotelik... 
więc miejsca będzie ok
choć jak patrzę na testy i oglądam na youtube recenzje, to sporo się mówi o tym, ze z tyłu ogólnie miejsca nie jest za dużo... dodam że mam 193cm wzrostu więc jak ustawię fotel pod siebie to za mną nie posiedzi się za wygodnie
więc miejsca będzie ok
choć jak patrzę na testy i oglądam na youtube recenzje, to sporo się mówi o tym, ze z tyłu ogólnie miejsca nie jest za dużo... dodam że mam 193cm wzrostu więc jak ustawię fotel pod siebie to za mną nie posiedzi się za wygodnie
Strona 1 z 1