Nie wiem czy już taki wątek był (więc jak coś to z góry przepraszam za zawracanie gitary) ale mam pytanie w jaki sposób włączyć podgrzewanie lusterek
Jak włączyć podgrzewanie lusterek?
Strona 1 z 1
Hej,
Nie wiem czy już taki wątek był (więc jak coś to z góry przepraszam za zawracanie gitary) ale mam pytanie w jaki sposób włączyć podgrzewanie lusterek
? Bo na stronie mazdy napisane jest, iż są one podgrzewane. Natomiast ani w instrukcji nie znalazłem nic na ten temat, ani też w aucie nie odkryłem żadnego guziola za to odpowiedzialnego. Jak ktoś wie, to proszę mnie oświecić. 
- Od: 30 kwi 2014, 12:25
- Auto: Mazda 3 BM 2.0 sedan skyenergy soulred
Z tego co pamiętam to podgrzewanie lusterek bocznych jest włączane razem z podgrzewaniem przedniej szyby.
PS:
Wypadałoby zmienić tytuł wątku, chyba że mamy go traktować jako taki zbiorczy o lusterkach wszelakich
PS:
Wypadałoby zmienić tytuł wątku, chyba że mamy go traktować jako taki zbiorczy o lusterkach wszelakich
- Od: 15 kwi 2014, 17:02
- Auto: Mazda3 BM HB 2014 SkyEnergy 165KM 6MT
Kanalia napisał(a):Wypadałoby zmienić tytuł wątku
Już...
Zawsze ważne jest poprawne określenie problemu... a to od tematu się zaczyna
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
ZOOMik napisał(a):Kanalia napisał(a):Z tego co pamiętam to podgrzewanie lusterek bocznych jest włączane razem z podgrzewaniem przedniej szyby.
No to źle pamiętasz
Jeśli już, to szyby tylnej...., a nowa M3 (jeśli się nie mylę) nie ma w swojej specyfikacji ogrzewania przedniej szyby. Niestety

Do głowy wpadają pomysły od wewnątrz...

Zajrzyj na stronę 4-81
Dzięki już zajrzałem

- Od: 30 kwi 2014, 12:25
- Auto: Mazda 3 BM 2.0 sedan skyenergy soulred
PanNinja napisał(a):swoją drogą jest to głupie, że trzeba włączyć ogrzewanie tylnej szyby, a nie ma jakiegoś odrębnego guziola
W Seacie jest odrębny guziol od lusterek, ale położenie w którym podgrzewane są lusterka, nie jest opisane...

PanNinja napisał(a):Muszę chyba całą ta instrukcję czytnąć
Arkana , Captur , Mii
Strona 1 z 1