hej. Chcialem dodac jedno pytanie:
Zauwazylem, ze jak popada, to dosc dlugo jest wilgoc na uszczelkach... To znaczy, jak opuszcze szybe i ja znowu podniose to jest wilgoc ... nawet do 2 dni po... Czy to normalne i czy tez tak macie? Jest tak z obu stron...
Wilgotne uszczelki szyb bocznych
Strona 1 z 1
apx napisał(a):Zauwazylem, ze jak popada, to dosc dlugo jest wilgoc na uszczelkach...
Witaj
Mam to samo, też mi się to troche nie podoba, z drugiej strony krawędź okna opada lekko w dół w kierunku przodu samochodu, i tym sobie tłumaczę, że zawsze przy lusterku szyba podczas podnoszenia jest "mokra".
zauważyłem ten sam problem z szybami, co aso w tej kwesti powiedziało?
Jeśli chodzi o wodę zbierającą się w klapie to przyznaję się do błędu, trochę wody się tam jednak zbiera i trzeba otworzyć klapę aby wypłynęła, przy czym jak myję i spłukuję auto stojąc od tyłu to jest to parę kropel, a nie strumień jak na filmiku.
Jeśli chodzi o wodę zbierającą się w klapie to przyznaję się do błędu, trochę wody się tam jednak zbiera i trzeba otworzyć klapę aby wypłynęła, przy czym jak myję i spłukuję auto stojąc od tyłu to jest to parę kropel, a nie strumień jak na filmiku.
- Od: 8 lut 2014, 23:47
- Auto: Mazda 3 BM SkyEenergy 165KM HB 2013
niestety powiedzialo, ze to przez zbierajacy sie brud w uszelkach ... kolega ma mazde6 model nizej i tam jest ten sam problem, ale teraz jak sie zrobilo cieplej, nie widze tego ...
edit:
przejechal palcem po uszczelce i pokazal brud i ze przez to nieszczelna nie wnikalem bo nie zamierzam sie klocic ogolnie na zasadzie jak wszystko TTTM ,
edit:
przejechal palcem po uszczelce i pokazal brud i ze przez to nieszczelna nie wnikalem bo nie zamierzam sie klocic ogolnie na zasadzie jak wszystko TTTM ,
Ostatnio edytowano 7 maja 2014, 15:26 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Wydzielenie tematu
Powód: Wydzielenie tematu
Strona 1 z 1