Wielki szacunek i podziękowania dla wszystkich osób funkcyjnych. Paweł, ravo, Cebula, malkutka, onyx, gadula, PLaster, Julek, Trolix, Speed, szkodnik ....spisaliście się an medal, a pracy było naprawdę sporo
Co do samej imprezy...
Niestety wczoraj pogoda nas nie rozpieszczała, typowy jesienny dzień, wietrzny, zimny i wilgotny więc dość mocno zmarźliśmy. Niestety nie było nam dane skorzystać z usług Baru Klakson, gdzie moglibyśmy się ogrzać, coś zjeść lub kupić herbatę i kawę. Wina nie stoi po mo mojej stronie, gdyż jeszcze we wtorek dzwoniłem do baru, aby powiadomić/potwierdzić że będzie impreza, prosząc przy tym żeby ubili więcej kotletów

Oczywiście nie uzyskałem info, że będą wybory w AK Radom i bar będzie zamknięty. Ale raczej każdy sobie poradził, co chwilę przyjeżdżały jakieś placki, burgery itp.
Incydent z baramą zakończył się pomyślnie chyba jedynie dla AK Radom

Dobrze, że nikomu się nic nie stało. mx6sc wybrał bramkę numer dwa, lecz niestety pojwił się zonk

Na pewno zostały zdobyte nowe doświadczenia......szkoda, że tak drogie.
Reszta to chyba same plusy, no może poza EVO IX Michała, który niestety odjechał z imprezy lawetą. Jazdy było naprawdę dużo, chyba wszyscy wyszaleli się na maksa. Impreza przebiegła sprawnie, z założonych wcześniej ram czasowych uzyskaliśmy godzinę zapasu, którą oczywiście wykorzystaliśmy na kolejne przejazdy.
Mam nadzieję , że wszystkim się podobało. Oby następne imprezy stały na takim lub większym poziomie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za liczne przybycie no i oczywiście za pomoc w organizacji
Do zobaczenia na kolejnych zlotach.
P.S. Wyniki wrzucę wieczorem