Fiveopac napisał(a):ezczyzni o lagach nie rozmawiaja przy 2,5 nie robi roznicy zadnej. Przejscie na 28->30 byloby tez nieodczuwalne jak sie kiedys turbina wylozy (odpukac) to zapewne wejdzie cos wiekszego.
Tak mówisz o tym 2,5 jakbyś miał min. 3,5 A mi tu do laga imputujesz Dawaj tego czerwonego Bączka na Pozen
P.S. Ja też czekam na tą Nynuchową poczwarkę Strasznie jestem ciekawy efektu
Ja również mam banana , że będziesz tym pięknym MX-5 w Czaplinku. Dwa lata temu w Kąkolewie miałeś mój głos na najładniejsze auto zlotu , tym razem zapewne nie będzie inaczej:) Najfajniejsze w tym projekcie jest to , że mimo takiej mocy , auto wcale nie jest jakieś krzykliwe. Zrobione z gustem , cieszy oko przechodniów i kierownika gdy wciska gaz:)
deejay27 napisał(a):Ja również mam banana , że będziesz tym pięknym MX-5 w Czaplinku. Dwa lata temu w Kąkolewie miałeś mój głos na najładniejsze auto zlotu , tym razem zapewne nie będzie inaczej:) Najfajniejsze w tym projekcie jest to , że mimo takiej mocy , auto wcale nie jest jakieś krzykliwe. Zrobione z gustem , cieszy oko przechodniów i kierownika gdy wciska gaz:)
Dziekuje, to bardzo miłe z twojej strony Staram sie, by auto wygladalo fajnie ale nie krzykliwie i nie zdradzało zbytnio potencjału Oczywiscie na zlocie zapraszam na prawy fotel
No właśnie z tym fotelem nie chciałem tak oficjalnie pisać ,bo wtedy widziałem że miałeś sporo chętnych. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się poczuć te 350 KM na własnych plecach:0
Fiveopac napisał(a):Oczywiscie na zlocie zapraszam na prawy fotel
nie pis tak oficjalnie, bo na paliwo nie wyrobisz
PS. pisze się
Kazdy wsiadzie z baniakiem 5L pb98 i bedzie spoko hehehe
deejay27 napisał(a):No właśnie z tym fotelem nie chciałem tak oficjalnie pisać ,bo wtedy widziałem że miałeś sporo chętnych. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się poczuć te 350 KM na własnych plecach:0
Nie ma problemu, najwyzej zrobimy jakies zapisy z lista chetnych
Pierwszy zlot w sezonie zaliczony , było genialnie i mega mocno owocnie 1st Próba torowa 2nd 1/4 mili 1st Najładniejsza Mazda
(puchar za probe torowa podstawiony;–) orginal w rekach pilotki
Dziękuje przemocno wszystkim, którzy głosowali w ankiecie na najladniejsza mazde Byłem bardzo mile zaskoczony
Cwiartka wiadomo, tekkenfan nie mial konkurencji a jego maszyna zdecydowanie lepiej poradzila sobie w tej próbie. Dobity na oesie spiek stwierdzil, ze nie bedzie wspolpracowal z niczym powyzej 3 biegu i foch niemniej nawet jakby sprzeglo dawalo rade to i tak tekkenfan bylby szybszy na bank
Co do proby torowej to byla genialna, uwielbiam beczki i inne nawrotki Filmik z chyba najlepszego przejazdu ponizej:)
Jeden z ostatnich przejazdów z wczorajszego NP. Jakość słaba bo pod słońce i kręcone zegarkiem, ale grzanie opon dobre .
Szkoda tylko że pomimo dobrego wyjścia nie udało się pocisnąć BMW które doszło tuż przed metą? Tak czy siak BMW miało chyba ze 2 razy tyle mocy więc źle nie jest jak na seryjny słupek Grunt że w bardzo licznej klasie udało się wywalczyć 2 miejsce hehe
A w drodze powrotnej Five postanowił umyć czysty samochód :