www.mazdaspeed.pl
art3city napisał(a):Zastanawiam się czasem skąd bierzecie na to wszystko pieniądze
mX-MEN napisał(a):Recykling --> dział Metalurgia
radekkm napisał(a):art3city pan to z urzedu skarbowego
ravo napisał(a):jacol szacunek Cenie ludzi ktorzy cos robie a nie tylko mowia, pelen szacun bede mial rywala na lotnisku
Pyton162 napisał(a):ravo delikatnie podkręci swoje 20 v turbo i bedzie mial ok 300km , ale jak on to przeniesie na asfalt to ja juz nie wiem, zresztą tak samo jak Jacol
Jacol napisał(a):Pyton162 napisał(a):ravo delikatnie podkręci swoje 20 v turbo i bedzie mial ok 300km , ale jak on to przeniesie na asfalt to ja juz nie wiem, zresztą tak samo jak Jacol
No właśnie nad tym myśleJakaś szpera
Jacol napisał(a):No właśnie nad tym myśle Jakaś szpera
Green napisał(a):taaa jacol szpera ale po necie co by tu jeszcze zmodyfikowac
Piotruś napisał(a):Nie umiem tym autem jeździć, ciągle odbijam się od odcinki (...) wczoraj w późnych godzinach wieczornych w jednym z garaży na owianej złą sławą bydgoskiej "Saharze" dokonany został upgrade pompy paliwa do Walbro 255 i wymienione dysze w systemie podtlenku na +50 KM.
xXx napisał(a):Jacol, masz jakiś filmik z widokiem na zegary podczas przyśpieszania
radekkm napisał(a):Jacol,ile bedziemy czekac...
mX-MEN napisał(a):Bardzo mżliwe, że masz najszybsze auto na Wocławek i okolice.Jeśli ktoś uważa inaczej to niech sie zgłosi do Jacola, zwykle nie ma oporów żeby to sprawdzić
mX-MEN napisał(a):Auto z trzema osobami na pokładzie przy strzale +50 zapier... jak szalone.Jeszcze jestem w lekkim szoku Wielkie gratki za osiągnięcie tak wysokiego poziomu.
krakusik mx-3 napisał(a):pięknie wielkie gratulacje i szacunek
SiVy napisał(a):zgódź sie jacol:D bo jak nie to staniemy na kresce
Boris86 napisał(a):No to teraz sie nie zgodzi... A ludzie z forum Cie zlinczują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości