Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
Fele koło domu będą...
z@jebiste są...
z@jebiste są...
no, że oblecą/mogą być 
A drobnym drukiem czytałeś? 
Bartg napisał(a):PiękneTeraz się modlić, żeby Japan Racing nie zrobiło repliki na ten sezon
Niee, wątpie jeśli mieli by to zrobić zrobili by to dawno haha
Co do Japanów to są prze ujee z tymi replikami, skubani za dolara zrobią wszystko !
Trzeba przyznać, że biznes na tym zrobili piękny, odlewają felę małymi chińskimi rączkami za miskę ryżu, a sprzedają pewnie z kilkukrotnym przebiciem do dystrybutorów. Do tego wiaderko skopiowanych wzorów co sezon i biznes się kręci. Pewnie u nas jeździ więcej "Volków" teraz niż wyprodukowano 
Podobnych firm typu Japan Racing jest sporo za granicą i w ofercie maja to samo tylko ze pod innymi nazwami
sory za offtop
Miałem okazje widzieć Twoją trójkę na ubieglorocznym Herculesie
mega wyglądała na spasach.. Licze ze w tym roku też wpadniesz to oblukam 
Miałem okazje widzieć Twoją trójkę na ubieglorocznym Herculesie

- Od: 15 gru 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323 BG B3 / LOWERED BG
Jasoon napisał(a):Podobnych firm typu Japan Racing jest sporo za granicą i w ofercie maja to samo tylko ze pod innymi nazwamisory za offtop
Miałem okazje widzieć Twoją trójkę na ubieglorocznym Herculesiemega wyglądała na spasach.. Licze ze w tym roku też wpadniesz to oblukam
Będe będe, mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku po powrocie z Worthersee w tym roku bo to akurat 2 tyg. przed Herculesem
Oponki Założone !
Sunny SN3970 215/35 R19 85 W
Myślę że sezon spokojnie ogarną
Troszkę zdjęć jak się to naciągło :

Troszkę zdjęć jak się to naciągło :
Na każdej feldze mam po dwa odważniki. Mówią, że super się wyważyły więc nie wiem skąd te złe opinie odnośnie wyważenia. Zobaczę jak założę i jak będzie to wyglądać podczas jazdy.
Niezła skóra 
chudymud napisał(a):Oponki Założone !
Przyzwoicie naciągnięte.
Jeżdżę na tych gumach (rozmiar cal w dół), zaliczyłem cały ubiegły sezon ~15tkm i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Śmiem twierdzić, że do codziennego "toczenia się" z powodzeniem wystarczające. Nie wiem jakby to się sprawdzało w aucie pow 200KM, ale w Naszych Y6 twierdzę że nie ma się do czego przyczepić. Dobrze kleją w upały, w deszczu ponadprzeciętnie odprowadzają.
Patrząc nawet na Twoją nietypową zwiechę i "camberowatość" myślę, że w Y6 są to gumy na więcej niż sezon.. jakbyś się jednak wcześniej znudził to daj znać..chętnie odkupię
A to czy one Sunny czy inny taki.. imo liczy się wygląd i jest więcej niż satysfakcjonujący
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05