Adamos napisał(a):czasem widuje Twoje auto koło PG

teraz możesz widywać drugie, bo Mazda została wieczornym killerem, a na korki i deszcz mam LPG powered driftoloneza.

lukster napisał(a):Przez najbliższe 2 tyg. nie ma szans. Ustaw się w kolejkę

spoko, będę chciał się nim nacieszyć po zrobieniu głowicy zanim wjadę go popsuć do Twojego garażu.
lukster napisał(a):Biały i basta

ej, ale ja mam trochę więcej swobody w wyborze koloru niż Ty, nade mną nie stoi żona z aktem rozwodowym jak chcę coś zmieniać w aucie.

btw. masz już wstęp do domu, bo chciałbym tą karimatę odebrać, zaśmierdnie zupełnie w tym garażu – od grudnia na niej śpisz !
lukster napisał(a):Ale masz gtx i GLE, no pochwal się pochwal

zgodnie z życzeniem, vide góra

lukster napisał(a):Czy ja wiem... Pasowałyby do twojej orientacji seksualnej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
to nie ja mam długowłosego chłopaka, który kupuje co tydzień 3 tubki wazeliny na swój "motocykl".
lukster napisał(a):Lukster mówił, że smirnoff mówił... zresztą u mnie jeszcze ich nie wydmuchało

ale Ty nie ładujesz ponad bara, chyba ze o czyms nie wiem.
xXx napisał(a):Głowicę zawsze dokręca się na dwa razy, to nie VW czy FIAT
niektórzy rzeźbiarze w Hondach tego nie robią i jeżdżą (co oczywiście nie oznacza, że tak jest profi), ja miałem bardziej na myśli to, że nie dowalę jej jakimś kosmicznym momentem od razu, tylko że zrobię to etapami.
co do koloru to chyba jednak zdecyduję się na ten ciemny czerwony – jest bardziej uniwersalny i mniejszy mix się zrobi, pomysł z zielonym zostanie na kolejne auto.