Mazda MX-6 GE FS '92r – Supercharger
EDIT: nie cytujemy całych postów, szczególnie poprzedzających
Za daleko trochę :/ Poza tym po torze tylko ja bym latał almerą, MX-a szkoda tak tyrać.
Najwcześniej to pewnie następny zlot lub jakaś lokalna impreza.
Za daleko trochę :/ Poza tym po torze tylko ja bym latał almerą, MX-a szkoda tak tyrać.
Najwcześniej to pewnie następny zlot lub jakaś lokalna impreza.
malutka napisał(a):Dziś grana była hamownia i oto efekty:
Nawet pomijając kwestie motorowni projekt robi nieprzeciętne wrażenie
Rewelacja – pokłony dla Właścicielki i Naczelnego Konstruktora
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Po cichu od początku obserwowałem ten temat, nie spodziewając się sensownych efektów.
A tu takie zdziwienie:
Nie dość, że mocy nie jeden właściciel zeswapowanego KL ZE może tylko pozazdrościć, to jeszcze spalanie na przyzwoitym poziomie.
Naprawdę profesjonalna robota, gratulacje
.
Nie wiem jak w realu, ale na filmie to i dźwięk tego silnika całkiem przyzwoicie wypada.
A tu takie zdziwienie:
Nie dość, że mocy nie jeden właściciel zeswapowanego KL ZE może tylko pozazdrościć, to jeszcze spalanie na przyzwoitym poziomie.
Naprawdę profesjonalna robota, gratulacje
.Nie wiem jak w realu, ale na filmie to i dźwięk tego silnika całkiem przyzwoicie wypada.
palik napisał(a):Miło się patrzy jak jedzie i jak wygląda.
Dzięki
Hazu napisał(a):Po cichu od początku obserwowałem ten temat, nie spodziewając się sensownych efektów.
A tu takie zdziwienie:
Naprawdę profesjonalna robota, gratulacje.
Nie wiem jak w realu, ale na filmie to i dźwięk tego silnika całkiem przyzwoicie wypada.
Szczerze to jestem zaskoczony tym co przeczytałem
W planach jest jeszcze zrobienie kompletnej tapicerki, ale jakoś tak się składa, że ten etap jest ciągle odkładany w czasie. Miejmy nadzieję, że do wiosny uda się go w końcu zrealizować.
Jest jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia – wszystko jednak w swoim czasie zostanie zaprezentowane
Przyjedź na zlot w Rykach (o ile tam będzie) i będziesz mógł sam zobaczyć i posłuchać mx'a
Mały update 
Wjechały:
– nowa kierowniczka od MX-5 z pilotem do radia
– gałka zmiany biegów i mieszek
– dźwignia ręcznego
a wszystko to pięknie obszyte nową skórą

Wjechały:
– nowa kierowniczka od MX-5 z pilotem do radia
– gałka zmiany biegów i mieszek
– dźwignia ręcznego

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Z poduchą, ale nie będzie podpiętaHazu napisał(a):Kierownica bez poduszki?
Hazu napisał(a):Proponuję jeszcze dźwignię ręcznego od xedosa zamontować to tez będzie skórzana.
malutka napisał(a):– dźwignia ręcznego
To chyba już jest
Hazu napisał(a):Widać że to kobiety samochód – czyściutko jakby on nowy był.
Oj od razu widać, że nie miałeś "przyjemności" oglądania mojej byłej BG
Są jeszcze osoby pamiętające popielniczkę? 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
onyx napisał(a): malutka napisał(a):– dźwignia ręcznego
To chyba już jest
Aaa, to nie wygląda na taką, w xedosie oryginalna jest grubsza i w/g mnie ładniejsza.
mx to mx a xedos to xedos
oprócz tej kierownicy nie będzie więcej kundlenia elementami z innych modeli. Kierownica jest ok. 1cm mniejszej średnicy i przede wszystkim grubsza
Teraz wiadomo, że prowadzi się auto a nie autobus