Jacol napisał(a):SiVy napisał:
opalarki nie musisz kupować jestem w stanie ci pozyczyc
Jacol napisał(a):to uśmiechne sie do Ciebie w przyszlym tygodniu
spoko
www.mazdaspeed.pl
Banior napisał(a):Witam szkoda Jacol ze nie było mi dane się przejechać z tobą madzia bym zobaczyl jak chodzi KLZE bo tak sie zastanawiam nad takim o ile pamiętasz
Jacol napisał(a):Banior napisał(a):Witam szkoda Jacol ze nie było mi dane się przejechać z tobą madzia bym zobaczyl jak chodzi KLZE bo tak sie zastanawiam nad takim o ile pamiętasz
Pamiętam pamiętam
Banior napisał(a):Nawet pamiętasz mimo tych promili
pestek napisał(a):Silniczek robi wrażenie. Odczułem to po szybkim "rajdzie" jacola w tunelu w warszawie.
pestek napisał(a):Do bixenonów podchodziłem nieufnie ale wyglądają tz. świecą super zwłaszcza jak taka madzia jedze z tyłu.
Green napisał(a):jacol wiesz na co czekam na montaz tych tweeterow zobaczymy jak dobry rzezbiasz jestes
anonimka napisał(a):Jacol istne cudo
anonimka napisał(a):tak cichutko powiem, że z przyjemnością pojde w twoje ślady... bo mi sie tak to jakos marzy
powiedz mi ile mniej wiecej wyniosła cię wymiana??
http://www.furious.pl/article/mazda_mx3/index.htm
Wywiad ze mna na furious.pl
BratCukierka napisał(a):Gwiazda
Jacol napisał(a):Jednak mężczyźni to wieczne dzieciaki
Palkerson napisał(a):gdzieś TY to kupił
Jacol napisał(a):Po prostu miło że ktoś docenił moją prace i chciał to opisać usmiech
Jacol napisał(a):Palkerson napisał:
gdzieś TY to kupił
Tesco usmiech
BratCukierka napisał(a):Ile kosztowało
jacobs napisał(a):Jacol za ile i do kiedy będą?
strOOs napisał(a):Jacol jade jutro do Tesco ranoA maja 121 ?
Jacol napisał(a):anonimka napisał:
Jacol istne cudo
Dziękuje
anonimka napisał:
tak cichutko powiem, że z przyjemnością pojde w twoje ślady... bo mi sie tak to jakos marzy
powiedz mi ile mniej wiecej wyniosła cię wymiana??
Super, bedzie kolejne KL-ZE
Co do kosztów to:
– silnik 4000zł
– dolot 500zł
– płyny, oleje 900zł
– zestaw narzedzi 300zł
– doszła tez wymiana kilku części które warto wymienić (zwłaszcza filtr benzyny ) oraz ja dołożyłem do siebie klimatyzacje – 1200zł
Jak coś to służe pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości