Mazda 323F BA KL 94' – projekt kac-mar
Jak widać adwokatów na tym forum można spotkać wielu i w różnych tematach ale mniejsza o to... Niech każdy patrzy na siebie
Pamiętajcie Gust jest jak ... każdy ma swój
Ravo no sam jestem ciekaw jak by to wyglądało. Słabsze lecz lżejsze vs Mocniejsze lecz cięższe 
Ostatnio edytowano 25 lip 2011, 22:37 przez sewo, łącznie edytowano 1 raz

Pajko napisał(a):Jak dla Mnie to coś w stylu Bmw 316 z emblematem ///M3 , mógłbym mnożyć tu przykładów
Wg Mnie nie powinno się wprowadzać innych , mniej znających temat w błąd . Bo później różne galimatiasy wychodzą z takich sytuacji .
Ten twoj przykład to bardziej Mazda 3 1.6 diesel z naklejka Mazdaspeed. Czepiasz sie z lekka
bieski napisał(a):Pajko napisał(a):Jak dla Mnie to coś w stylu Bmw 316 z emblematem ///M3 , mógłbym mnożyć tu przykładów
Wg Mnie nie powinno się wprowadzać innych , mniej znających temat w błąd . Bo później różne galimatiasy wychodzą z takich sytuacji .
Ten twoj przykład to bardziej Mazda 3 1.6 diesel z naklejka Mazdaspeed. Czepiasz sie z lekka
oba przykłady dobre są jako obraz zjawiska.
Naklejki na aucie fasoli wg mnie aż tak mocno się z tym nie równają, ale jednak jdm-u dużo w aucie nie ma. Z drugiej strony każdy robi auto jak lubi ale też po to forum i prezentacja auta aby każdy swoje uwagi przelał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jest jak jest, pogadaliście sobie na temat tego co zrobiłem...super, przeczytałem, pośmiałem się i wypiłem flaszkę wódki. Nie interesuje mnie czy ktoś w tym aucie widzi wiochę, JDM,US Style, czy inne pierdoły, tak chciałem by wyglądało i tak je robiłem. Zawieszenie , koła i inne gadżety są takie by spełniały zadanie , do którego zostały przeznaczone. Nie lubię jeździć 30/h po mieście i nie wsadzę 17 lub 18 i skręcę zawiasu na minimum bo nie do tego służy to auto. Gusta są różne, jedni lubią nocnik – drudzy to co w nocniku..
Pościągałem dzisiaj kilka naklejek które tak stanowczo głosiły o stylu JDM ale z szachownicy nie zrezygnuje ,ponieważ w firmie często gram w warcaby.
Pościągałem dzisiaj kilka naklejek które tak stanowczo głosiły o stylu JDM ale z szachownicy nie zrezygnuje ,ponieważ w firmie często gram w warcaby.
-
Fasola
grunt, ze auto daje frajdę z jazdy właścicielowi i przy okazji jest reklamą firmy właściciela.
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):grunt, ze auto daje frajdę z jazdy właścicielowi i przy okazji jest reklamą firmy właściciela.
Takie było założenie przy budowie.
-
Fasola
hehe widzę że się uparłeś i pościągałeś co nie co
Ale nie ma to jak na dachu...dwa w ciało i jeden w kakao
Supa wściekła
Pozdro
Ale nie ma to jak na dachu...dwa w ciało i jeden w kakao
Supa wściekła

Pozdro
Owieczko wróć
Z tyłu zrobiło się jakoś goło, co nie zmienia faktu, że i tak auto mi się podoba 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Maniek bomba.Zrobiles to auto pod siebie,okleiles jak ci sie podobało i tak jak chciałes.Mam nadzieje ze wiecej z niej nie sciagniesz.Jest penera i tak ma wygladac.Wsadziles w to auto naprawde duzo serca, czasu,pieniedzy itp itp Ona ma sluzyc tobie a nie komus innemu.Ale wiesz co choc kupimy beeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyyy
Do zobaczyska jutro.Czekajta na nas z zimnym browcem 
fasola piekna auto
a 180 koni wymiata
a mina objechanej mazdy 6 v6 3.0 bezcenna
bez redukcji na 4 bo sie niechcialo

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
180km w KL piekny wynik, do tego lekka buda i klze za grube siano dostaje baty 
Nie wiem czy masz skrzynie i zamach od k8 oraz kolektory rurowe ale jeżeli nie to jest jeszcze sporo do ugrania.
Nie wiem czy masz skrzynie i zamach od k8 oraz kolektory rurowe ale jeżeli nie to jest jeszcze sporo do ugrania.
-
Pyton162