Jakieś plany co do Mazdy,czy projekt juz skończony?
Mazda 323S BA KF '95
Beny napisał(a):Jakieś plany co do Mazdy,czy projekt juz skończony?
Cały czas myślę co zrobić z miejscem za przednimi fotelami i jak zabudować car audio no i przydałoby się nieco więcej karbonu
Szyna napisał(a):A ja się pytam dlaczego takiej perełki nie widzę na zlotach ?
Brak czasu... a niestety w mojej bliskiej okolicy zloty się nie odbywają
reszta fotek
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Marek 323s BA napisał(a):Szyna napisał(a):A ja się pytam dlaczego takiej perełki nie widzę na zlotach ?
Brak czasu... a niestety w mojej bliskiej okolicy zloty się nie odbywają
Blachy SMI – napewno grupa śląsk ma jakieś zloty raz na jakiś czas
Grupa sląsk spotyka sie pewnie w sosnowcu z tego co kojarzę więc ma blisko raptem 40km a to już całodzienna wyprawa
A na Summerze byłem nie raz (inni widzieli) więc ja nie wiem co Ty tam oglądałeś 
Pierwsze słyszę, żeby u mnie się grupa śląsk spotykała
W tym roku na SCP cię nie widziałem, w poprzednich latach nie byłem ale przeglądałem bardzo obfite galerie i nigdzie się ta perełka nie załapała na zdjęcie, a nie uwierzę, że nikomu się nie spodobała i jej w obiektyw nie złapali jak jakieś paździerzowe pognite golfy nawet były na fotach 
luki_92_92 napisał(a): W tym roku na SCP cię nie widziałem, w poprzednich latach nie byłem ale przeglądałem bardzo obfite galerie i nigdzie się ta perełka nie załapała na zdjęcie, a nie uwierzę, że nikomu się nie spodobała i jej w obiektyw nie złapali jak jakieś paździerzowe pognite golfy nawet były na fotach
Specjalnie dla Ciebie udało mi się jedną odszukać
Gib napisał(a):Ale odkop!
Bo ja taki czasowy jestem

Żeby za 3 lata znów czegoś nie wrzucać to pozdrawiam serdecznie ekipę którą poznałem w niedzielę na Konkursie Japońskich Pięknośći w Bielsku . Miło było Was poznać
W ramach sprostowania bo słyszałem "zobacz stanął sobie z boku nie przyznaje się do Nas"... Stanąłem tam gdzie kazał mi organizator, twierdził że obok Was nie ma już miejsca
Kilka fotek z sieci z tego wydarzenia
i na koniec moje dwie Magdaleny na jednej focie

mój kolega z roboty, określa się że "kocha japońce" mówił mi w pon w robocie: wiesz była taka zayebista biała mazda z V6 tylko jakiś dziwny model
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Prześliczna

- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95