jacekasot zagadaj z Pitem on miał takie na sell
Mazda MX-6 GE FS Turbo '93
bez ot prosze 
Fotele wyglądają po prostu pięknie, ręczny + mieszek też super. Czekam na foty skończonego wnętrza z flokiem i boczkami. Rewelacja
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
People_Hate_Me napisał(a):jacekasot zagadaj z Pitem on miał takie na sell
Dawno, dawno temu sprzedały się do usera grzegorzjubymx6
Pit napisał(a):Dawno, dawno temu sprzedały się do usera grzegorzjubymx6
a to sorki
Dzięki Boris86 za opinie
Pit napisał(a):Dawno, dawno temu sprzedały się do usera grzegorzjubymx6
Wielka szkoda bo kółka były niesamowite...
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
Turbina dostarczona do Maestra
Rozpoczynamy proces spawania kolektora 
sewa napisał(a):No w końcu!
trzydziech napisał(a):jak już zacząłeś to teraz już z górki będzie xD
mam nadzieje że w ciągu miesiąca max dwóch się zamknę całkowicie z tematem
ofkoz zależy od tego jak szybko będzie to wy spawane
nie chce go popędzać bo wiadomo jak się kogoś nie popędza to robi dokładniej
People_Hate_Me napisał(a):nie chce go popędzać bo wiadomo jak się kogoś nie popędza to robi dokładniej
no nie zawsze
Ale też jestem bardzo ciekawy jak to będzie latać jak się ogarnie temat

zgadza się nie zawszeSeraf napisał(a):no nie zawsze
ale w wypadku tego gościa tak właśnie jest
spoko na Rykach będzie można zobaczyćSeraf napisał(a):Ale też jestem bardzo ciekawy jak to będzie latać jak się ogarnie temattrzymam kciuki
dzięki
MIRU napisał(a):widziałem jeden projekt i było elegancko więc i tu będzie si
no właśnie od wielu osób, które coś dłubią w samochodach, z różnych źródeł mówią dokładnie to samo
w miedzy czasie jak czekam aż się skończy spawać kolektor i dp korzystając z ładnej pogody i dnia wolnego postanowiłem zrobić coś takiego

dodatkowo nakładki progowe zostały spolerowane na lustro :–)

dodatkowo nakładki progowe zostały spolerowane na lustro :–)
Ładnie, jakim klejem? 
Klej to Boterm GTA Polichloropronenowy.
co do samej zabawy w sumie wyszło dość lajtowo. zdejmujemy boczek odkręcamy wszystko co zbędnę, poźniej odklejamy stary materiał (troszkę trzeba się napocić ale daje radę) poźniej przykładamy do nowego odrysowywujemy wycinamy, smarujemy cienką warstwę kleju na drzwi i wykładamy materiałem, trochę się sciąga zagniata ale da się to jakoś ładnie ułożyć. cała operacja z przodem to jakies 3h roboty i poźniej cały dzień wysychania. co zaś do tyłu to wygląda to troszkę inaczej a mianowicie sciągamy boczki i wtedy wykręcamy środek. smarujemy klejem wykładamy reszte co wystaje ładnie obcinamy i skończone. tam jest trochę więcej zabawy i tam czasowo oba mi zajeły około 4h. ale teraz już mam boczki zrobione i w sumie jestem zadowolony
Seraf spokojnie spawa się kolektor tego nie przyspieszymy niestety
co do samej zabawy w sumie wyszło dość lajtowo. zdejmujemy boczek odkręcamy wszystko co zbędnę, poźniej odklejamy stary materiał (troszkę trzeba się napocić ale daje radę) poźniej przykładamy do nowego odrysowywujemy wycinamy, smarujemy cienką warstwę kleju na drzwi i wykładamy materiałem, trochę się sciąga zagniata ale da się to jakoś ładnie ułożyć. cała operacja z przodem to jakies 3h roboty i poźniej cały dzień wysychania. co zaś do tyłu to wygląda to troszkę inaczej a mianowicie sciągamy boczki i wtedy wykręcamy środek. smarujemy klejem wykładamy reszte co wystaje ładnie obcinamy i skończone. tam jest trochę więcej zabawy i tam czasowo oba mi zajeły około 4h. ale teraz już mam boczki zrobione i w sumie jestem zadowolony
Seraf spokojnie spawa się kolektor tego nie przyspieszymy niestety
dziś po wstępnych ustaleniach mogę powiedzieć że MX trafi pod ręce fachowcy w ciagu jakiś maksymalnie 3 tygodni.