Dokładnie nie ma co narzekać na naszą Policję i przepisy, tyle ile można zrobić u nas na aucie i jeździć nim normalnie po drogach to ze świecą szukać w cywylizowanych krajach.
Sorry za zwłokę Już nadrabiam zaległości Tutaj trochę fotek ode mnie, niestety z komórki bo w trakcie pobytu padła mi lustrzanka i nie zdążyłem nawet jednej foty z EXPO zrobić
Trochę fotek ze zwiedzania i z samych targów. Generalnie było 6 sal EXPO 3 mega olbrzymie 3 trochę mniejsze ale i tak srogie. Dzieliły się na hale stęs, ekipy z całej europy, klasyki, motory+tatoo fest, USA+ciężarówki i na głównej gdzie staliśmy z ekipą TuningKingz byli wystawcy jak Vossen Wheels, Bmw, Mercedes, Alfa, Nissan, ekipy racingowe Citroena, Peugeot, Kia, FLGNT i dużo dużo innych. Ogólnie mówiąc chodzenia na dwa dni conajmniej żeby to wszystko zobaczyć )nie wspominam już o występach driftu, tatoo fest, koncertów, freestyle motocross itd.. Za rok wybiorę się napewno Sama droga lajtowa, bez przygód. Z ciekawostek Mazda spaliła mi 4,7 litra przejechałem na całym baku (45litrów) 930km. Czyli tam i z powrotem na jednym baku
a tak się M3 prezentowała po szybkim detalingu
Na koniec mała zajawka kręcona przez ekipę TUNEIT która pojechała z Nami do Budapesztu:
Film ukaże się na dniach. Zdradzę rąbka tajemnicy ... TuneIt będzie kręcił jeden odcinek z M3 Piątka!
Elegancka robota z autem . Mam nadzieję że moją też doprowadzę chociaż w części do podobnego stanu I szkoda że nie widziałem wcześnie o wyjeździe bo bym się skumał z wami bo akurat na urlopie siedzę Pozdrawiam i dalej promuj nasz klub w takim stylu
Dzięki chłopaki! Cieszy mnie to, że nie pozostaje w tyle i mogę reprezentować klub mazdaspeed wszędzie gdzie jeżdżę. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć mazdę na żywo to mam dobre wieści. Dostałem się na JAPFEST który odbędzie się we Wrocławiu 26-27 sierpnia 2014 Tutaj jeszcze możecie zobaczyć galerie aut które także będą na Fescie : https://driiive.com/Japfest2014/photos/31/JAPFEST-2014--Zakwalifikowane-samochody/