Mazda MX-6 GE FS Turbo '93
A to moja skórka
,po regeneracji ,oryginalne fotele od mx-6 z małym dodatkiem ,myslę żę całkiem nieźle to wyszło...

- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Wyglądają nieźle. ale podejrzewam ze jest na nich mega zimno w zime
a u mnie jest lajcik 
maty grzewcze już zamontowane ,tak że myślę że nie będzie źle 
Mam takie same i fakt, przez pierwsze kilka sekund dupsko marznie
Ale szybko łapą ciepełko i czasem mam wrażenie, że mam podgrzewane a raczej nie mam, chyba, że były automaty działające razem z szybą
Są wygodne i dosyć dobrze trzymają mimo, że śliskie są

Ale szybko łapą ciepełko i czasem mam wrażenie, że mam podgrzewane a raczej nie mam, chyba, że były automaty działające razem z szybą

no właśnie mi to że są śliskie bardzo przeszkadza. siedziałem u kilku osób ze skóra i wiedziałem że tak u mnie nie może być 
Siw-y napisał(a):Mam takie same i fakt, przez pierwsze kilka sekund dupsko marznie![]()
Ale szybko łapą ciepełko i czasem mam wrażenie, że mam podgrzewane a raczej nie mam, chyba, że były automaty działające razem z szybą![]()
Raczej nie masz podgrzewania ..,wiecie co mnie zaskoczyło że producentem tych oryginalnych foteli skórzanych musiała być inna firma -gąbka ,która została zastosowana jest o niebo lepsza od tej stosowanej w materiałowych siedzeniach ,nie kruszy się i jest znacznie twardsza przez co nie ma tendencji do pękania ...
People_Hate_Me napisał(a):no właśnie mi to że są śliskie bardzo przeszkadza. siedziałem u kilku osób ze skóra i wiedziałem że tak u mnie nie może być
Można się przyzwyczaić, też się obawiałem zimna i ślizgawicy, aw praniu okazało się całkiem ok. Zimno w doooope mocno odczułem parę razy rano...jak było -20 w nocy. Kwestia śliskości jest względna, ja teraz czasami jak używam żony GFke z welurową tapicerką to mam wrażenie jakbym na papierze ściernym siedział;).
BTW śliczny jest ten Twój emiks...a Ty ją chyba od kogoś z klubu w Włocławka kupowałeś?? tak coś ją kojarzę z forum??
-
pdrog
tak, od letkiego z Włocławkapdrog napisał(a):a Ty ją chyba od kogoś z klubu w Włocławka kupowałeś?? tak coś ją kojarzę z forum??
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
pawelc napisał(a):A to moja skórka,po regeneracji ,oryginalne fotele od mx-6 z małym dodatkiem ,myslę żę całkiem nieźle to wyszło...
Orientuje się ktoś czy te fotele podejdą do Xeda bez przeróbek?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
na 99% podejdą
W końcu mogłem sobie posiedzieć na nowych fotelach (nawet się przejechałem po raz drugi
)
To wnętrze jest po prostu dopracowane na maksa. Brak słów na opisanie tego. Trafiła w dobre ręce.
Pamiętaj aby przeczytać na umowie *
Letki dzwoń
To wnętrze jest po prostu dopracowane na maksa. Brak słów na opisanie tego. Trafiła w dobre ręce.
Pamiętaj aby przeczytać na umowie *
Letki dzwoń
ADHD napisał(a):Pamiętaj aby przeczytać na umowie *
Letki dzwoń
cicho
ADHD napisał(a):W końcu mogłem sobie posiedzieć na nowych fotelach (nawet się przejechałem po raz drugi)
cieszę się że Ci sie podoba
People_Hate_Me napisał(a):ADHD napisał(a):Pamiętaj aby przeczytać na umowie *
Letki dzwoń
cichoADHD napisał(a):W końcu mogłem sobie posiedzieć na nowych fotelach (nawet się przejechałem po raz drugi)
cieszę się że Ci sie podoba
A mi się na końcu udało wymacać to wnętrze byłem i jestem pod ogromnym wrażeniem jak to wszystko jest wykonane i dobrane kolorystycznie

Węszę chińczyka z nutką zapachu eksplozji w mojej jaskini! 

Fiveopac napisał(a):
No baaa...
Pit napisał(a):Węszę chińczyka z nutką zapachu eksplozji w mojej jaskini!
Przynajmniej pieknie sie swieci
sq2jul napisał(a):Pit napisał(a):Węszę chińczyka z nutką zapachu eksplozji w mojej jaskini!
Przynajmniej pieknie sie swieci
Jak będzie detonacja, to się dopiero zaświeci

oby w tym przypadku, ten obrazek nie okazal sie prawdziwy...
no i pięknie Się błyszczy 
Kiedy zapłonie?
jak najszybciej 
Kiedy zapłonie?