Mazda 323F BA KL 94' – projekt kac-mar
Jak się ogarnę z pracą to trochę poskładam.
EDIT:
Poskładałem praktycznie wszystko to co miało być przy aucie. Została blenda ze stopem nad szybą z racji tego iż zabrakło mi kleju do uszczelek
Odstawie ja na polerkę do lakiernika, następnie wydech potem wyczyszczę z pyłu całą w środku i pojedzie na ciemnienie szybek.
Zawieszenie i hamulce zostawię sobie na deser. Założyłem na obecną chwile 17 koło i nawet mi się podoba, tylko za wysoko stoi.
Mam za to poważny problem, w silniku KF miałem taki oto odlew do wlewania płynu

W Kl natomiast mam taki króciec z tworzywa

Problem w tym ,że sączył mi się tam płyn i myślałem ,że jest nieszczelne coś. Po odkręceniu okazało się ,że króciec jest pęknięty.
Tak więc potrzebuje takowy jak by ktoś miał
EDIT:
Poskładałem praktycznie wszystko to co miało być przy aucie. Została blenda ze stopem nad szybą z racji tego iż zabrakło mi kleju do uszczelek
Odstawie ja na polerkę do lakiernika, następnie wydech potem wyczyszczę z pyłu całą w środku i pojedzie na ciemnienie szybek.
Zawieszenie i hamulce zostawię sobie na deser. Założyłem na obecną chwile 17 koło i nawet mi się podoba, tylko za wysoko stoi.
Mam za to poważny problem, w silniku KF miałem taki oto odlew do wlewania płynu

W Kl natomiast mam taki króciec z tworzywa

Problem w tym ,że sączył mi się tam płyn i myślałem ,że jest nieszczelne coś. Po odkręceniu okazało się ,że króciec jest pęknięty.
Tak więc potrzebuje takowy jak by ktoś miał
-
Fasola
-
Fasola
Na fotkach normalnie nówka sztuka
Madzia jest na pewno wdzięczna za dopieszczanie
Madzia jest na pewno wdzięczna za dopieszczanie
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
No Panie zaczyna to wyglądać
a co do tego cieknącego badziewia, jak jeszcze masz tamtego KF'a to możesz odkręcić całą tą część i wsadzić do KL według EPC jest gdzieś to bloku przykręcone (15-179), jak jutro będę przy swoim KL to rzucę okiem
chyba że znajdziesz ten kawałek z plastiku

a co do tego cieknącego badziewia, jak jeszcze masz tamtego KF'a to możesz odkręcić całą tą część i wsadzić do KL według EPC jest gdzieś to bloku przykręcone (15-179), jak jutro będę przy swoim KL to rzucę okiem
chyba że znajdziesz ten kawałek z plastiku
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Generalnie mogę przełożyć ten z KF'a ale musiałbym rozbierać rozrząd. Przy okazji wymiany na pewno to zrobię. Dzisiaj natomiast wyciąłem z grubej blachy zaślepkę i jest
Nie jest potrzebny tamten wlew do niczego. Korek z zaworkiem ciśnieniowym jest w zbiorniczku wyrównawczym.

Nie jest potrzebny tamten wlew do niczego. Korek z zaworkiem ciśnieniowym jest w zbiorniczku wyrównawczym.
-
Fasola
Kurcze, Fasola, gratki za udaną reinkarnację madzi
.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
sewo napisał(a):Wszystko ładnie tylko mnie odstrasza ta blendaSzkoda że ją dałeś w kolor
Zgodzę się z sewo
Fasola napisał(a):Poczekajcie na efekt końcowy jeszcze trochę pracy
Jeszcze może jakoś wytrzymamy
PS.Rozumiem że lotka minimum z pakietu gt będzie? bo narazie tam łysło
@tomek@ napisał(a):sewo napisał(a):Wszystko ładnie tylko mnie odstrasza ta blendaSzkoda że ją dałeś w kolor
Zgodzę się z sewo
Zgodzę się z Wami, wg. mnie do ciemnych kolorów akurat pasuje odblaskowa czerwień
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Spojler z GT sprzedałem. Nie potrzebne mi te 1,2 KG
Lampy też będą niebieskie
, poza tym planowałem zrobić całą niebieską bez lampek ale jakoś nie wyszło.
Lampy też będą niebieskie
-
Fasola